Което всъщност идва да каже, че мед в земеделските райони нанайси. Ако има нужда от пчели, ще е за опрашване и ще стане част от технологията на земеделците /освен агрономи, ще им трябват и пчелари/. Ако няма нужда - сбогом пчелни кошери. Ще останат пчелините из горите и балканите. Тази истина май трябва да имаме в предвид.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
То това са проблеми на световно ниво, виждаме как се изсичат и горите на Амазония, за да има място за земеделиe, имаше статия наскоро, че само едно огромно вековно дърво, може да поеме до 40 тона въглероден диоксид, но не е уточнено в статията за какъв период от време
Получените средства по Пчеларската програма декларират ли се като доход? Никъде не ми отговориха категорично, тъй като не е безвъзмездна помощ?
Честито да ни е по НПП за 2021.Всите сме удобрени по всичко каквото сме кандидатствали.Аз имам един малък проблем,че обявих смъртност 50%,но ми казаха,че и да не отговарям на изискванията да не се плашункам"Не е проблем това"...парите требва да се усвоят
След днескашния ден си виждам обявата вече..
"Продавам 50 броя пчелни майки от лицензиран майкопроизводитель от НПП цена 25лв/бр..."
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))