Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 727 от 807 ПърваПърва ... 227627677717725726727728729737777 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,261 до 7,270 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Че кой те кара да четеш??? Друга работа нямаш ли си? Нахрани ли добитъка?...
    А ми умен човек се бараш , а не се сещаш защо един пчелар чете писаното от други пчелари в пчеларски форум. А нашия "добитък" го храним след като сме го "издоили". Ама пак е трудно да го обяснявам това елементарно за пчеларите нещо на непосветен в науката пчеларство.То и за това ти писах за гьола и жабата.То твоето писане по пчеларски въпроси сравнимо с моето евентуално писане във форум на сърдечни хирурзи.Ама аз там не пиша що се усещам.А ти нещо се изпущаш.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Не съм! Има една наука за науките - нарича се "Наукознание". Като стигнеш до нея пак ми се обади!
    Имаме един доста арогантен колега, който би казал: - "за х.. си ми".
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    А ми умен човек се бараш , а не се сещаш защо един пчелар чете писаното от други пчелари в пчеларски форум. А нашия "добитък" го храним след като сме го "издоили". Ама пак е трудно да го обяснявам това елементарно за пчеларите нещо на непосветен в науката пчеларство.То и за това ти писах за гьола и жабата.То твоето писане по пчеларски въпроси сравнимо с моето евентуално писане във форум на сърдечни хирурзи.Ама аз там не пиша що се усещам.А ти нещо се изпущаш.
    Ами просто е за обяснение - различни са ни гьоловете, в които крякаме. От моя гьол се чува и до върховете, а от твоя - никъде. Когато осъзнаете, че пчеларските въпроси не касаят само отглеждащите пчели, а и всички останали, работещи за сектор пчеларство, може и да отлепите от дъното на гьола си.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Ами просто е за обяснение - различни са ни гьоловете, в които крякаме. От моя гьол се чува и до върховете, а от твоя - никъде. Когато осъзнаете, че пчеларските въпроси не касаят само отглеждащите пчели, а и всички останали, работещи за сектор пчеларство, може и да отлепите от дъното на гьола си.
    А не ти ли идва на ум , че с какофонията от твоето "квакане" пречиш да се чуе мелодията на истинската песен? От квакането на случайни жаби в нашето блато нещата от кристално чисти се заблатиха.Пчеларството стана печалбарство и успешно върви към загниване.Много станаха паразитите що смучат от енергията на пчеларското съсловие.Ти гледаш на пчеларството през паричните знаци до които може да се докопат от " сектор пчеларство".Аз виждам пчелите като част от хармонията на природата.
    Сега усещаш ли се защо те считам за вредител по пчелите и пчеларството?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Е, то да не е като логическия анализатор, че да не се усещаш?
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ...Аз виждам пчелите като част от хармонията на природата....
    Логически анализатор, дебил и хармония!?
    Едно от трите неща май разваля хармонията и не се усеща!
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Чувам, че бащата на радев бил голям кадровик...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Логически анализатор, дебил и хармония!?
    Едно от трите неща май разваля, хармонията и не се усеща!
    В твойта глава е чудно как и до тия думички си достигнал.То от празно по-празно дори и мухъл не вирее, та камо ли свързана мисъл.
    п.п. Писах ти.Помоли ТСЦ да ти каже що е то "логически анализатор". А ако ти стига акъла за нещо повече освен да мърсиш пчеларския форум потърси в "нета".

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Те и по върховете като в твоя гьол пълен с наука на науките. Не могат да различат пчела от муха, тоест пчелар от дежурен трол в пчеларски форум, че с нищо не допринасяш, а пречиш/спъваш и едва чуващите се пчеларски искания.
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Те и по върховете като в твоя гьол пълен с наука на науките. Не могат да различат пчела от муха, тоест пчелар от дежурен трол в пчеларски форум, че с нищо не допринасяш, а пречиш/спъваш и едва чуващите се пчеларски искания.
    То няма какво да се чуе! Вие си обезглавихте организациите и те се разпаднаха. Оплюхте си "вождовете" и учените и те ви отсвириха. Нагоре се чува само жужене, но не и смислена реч. Как да ви чуят???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 727 от 807 ПърваПърва ... 227627677717725726727728729737777 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •