Тука се чудя за "търпението" ли да ти благодаря или за безочието и наглостта.
Това не ми звучи много убедително. Политическите решения ги нямаш за нищо.
Тука направо уби слона!
Винаги ли когато скочат цените има инфлация?![]()
Тука се чудя за "търпението" ли да ти благодаря или за безочието и наглостта.
Това не ми звучи много убедително. Политическите решения ги нямаш за нищо.
Тука направо уби слона!
Винаги ли когато скочат цените има инфлация?![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
"Какво представлява инфлацията?
Общо увеличение на цените
В една пазарна икономика цените на стоките и услугите могат винаги да се променят. Някои се повишават, други се понижават. За инфлация говорим, ако е налице общо повишение на цените на стоките и услугите, а не само на някои отделни артикули. Тя означава, че за 1 евро днес можете да купите по-малко от вчера. Иначе казано, с течение на времето инфлацията намалява стойността на парите."
Ти па що имаш против него? При мене не минаваш. При него ли ще опиташ. Важното е да си намираш повод да лееш помия във всички теми. Какво стана ? Кога ще ти правим изпращане за Украйна?
п.п. Нали съм ти обещал на всяка твоя помия кофа студена вода.Трябва да има чистота в края на краищата.
Нещо да допълниш?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
След като се справи с инфлацията.Остана да се справиш и със статистиката.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...2022-g-2306923
п.п. Плодовете на демокрацията не винаги са сладки.![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Като плюеш нагоре нали се сещаш що става?А оценката на охлюва за полета на орела ти писах колко струва.
Давай нещо смислено най-после. Вече забрави и Путин да споменаваш. Той го е ударил на живот без тебе. Или още дъвчеш на Курнелия нещото дето го търсиш там? Що стана бре? Само до тук ли ти стигнаха възможностите? А-а... Остава да оправиш статистиката. Размърдай това в главата, де!Та кога щеше да идеш в Украйна?
![]()
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))