Днес отново не можах да ги прегледам.Духаше студен вятър.Сутринта температурата-4,-5 градуса сланата беше голяма.
Днес отново не можах да ги прегледам.Духаше студен вятър.Сутринта температурата-4,-5 градуса сланата беше голяма.
Те и мои са мърши колега ,а за твоите ако са добре по нашия край скоро ще ги видим.Ако не скоро няма да имаш време да се гръмнеш,почнаха пръсканията,а ти като по навътре си чувал за работничка и летяща.
Наздраве аз тая година не го мисля то е решено отгоре.
![]()
Ай,сефтото вече е факт.За сега само са по напръскали магазините,но все пак и това е нещо.Ясена цъфна колеги.Вероятност в региона от роене 99,9%стягайте се в кръста.![]()
Аз разроих днес един и контузих майката. Има още няколко на “ръбъ“. Утре ще получат втори корпус ДБ.
П.П. Вече съм на акация. Ама ако даде нещо вероятно ще се омеша с рапица. Един ден да е, ама ще се застъпят.
Е,нещат и нещат.Надявах се,че ще има някой друг маточник,за да ги разцепя на отводки за по лесно трансортиране...въпреки рапицата....
Ачка след 9 провери паксамо да не се заблудиш за тиха само смяня 15-20 маточника на 2-3 рамки.
Колеги с които съм си говорил тия дни и са подали храна февруари говорят за супер яки семейства/имаше една песен преди време на В.Найденов/
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))