Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 70 от 127 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 691 до 700 от общо 1262
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Би ли ги назовал? - не за друго, да ги поверим дали стават за пчеларстване?!?

А... ако ще е за пчеларстване по-добри са: РЮА, Египет, Нигерия, Алжир, Мароко, Ангола, Либия, Судан, Тунис, Кения, Гана, Етиопия, Кот д'Ивоар, Танзания, Камерун, Уганда, Замбия, Екваториална Гвинея, Ботсвана Ботсвана, Демократична република Конго, Габон, Сенегал, Намибия, Република Конго, Мозамбик, Мавриций, Мали, Буркина Фасо, Мадейра, Чад, Зимбабве, Бенин, Руанда, Нигер, Малави, Гвинея, Мавритания, Свазиленд, Того, Лесото, Еритрея, Централноафриканска република, Сиера Леоне, Кабо Верде, Бурунди, Джибути, Гамбия, Либерия, Сейшелски острови, Гвинея-Бисау, Коморски острови, Сао Томе и Принсипи.

Там малцинството сме ние и имаме права.
    И там се краде, но като го застреляш не го лежиш.
    А най-трагичното е че цената на меда е по-висока от нашата. На едро под $4 няма да намериш истински мед. Като казвам, че са по-добре от нас не си правя майтап -> ЛИНК

Контра въпрос: Покажи ми къде са по-зле(освен на Северния полюс)
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Сещам се за няколко по-нормални. Не, че са цвенте, но поне държавата не те мачка на всеки 5 метра.
    Първо бяха "няколко", а в крайна сметка копира половината държави от атласа...

А... ако ще е за пчеларстване по-добри са: РЮА, Египет, Нигерия, Алжир, Мароко, Ангола, Либия, Судан, Тунис, Кения, Гана, Етиопия, Кот д'Ивоар, Танзания, Камерун, Уганда, Замбия, Екваториална Гвинея, Ботсвана Ботсвана, Демократична република Конго, Габон, Сенегал, Намибия, Република Конго, Мозамбик, Мавриций, Мали, Буркина Фасо, Мадейра, Чад, Зимбабве, Бенин, Руанда, Нигер, Малави, Гвинея, Мавритания, Свазиленд, Того, Лесото, Еритрея, Централноафриканска република, Сиера Леоне, Кабо Верде, Бурунди, Джибути, Гамбия, Либерия, Сейшелски острови, Гвинея-Бисау, Коморски острови, Сао Томе и Принсипи.

Там малцинството сме ние и имаме права.
    И там се краде, но като го застреляш не го лежиш.
    А най-трагичното е че цената на меда е по-висока от нашата. На едро под $4 няма да намериш истински мед. Като казвам, че са по-добре от нас не си правя майтап -> ЛИНК

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Първо бяха "няколко", а в крайна сметка копира половината държави от атласа...
    Не е вярно! Само Африка

Сериозно, не се сещам къде са по-зле от нас. Като почнем от данъците и стигнем до цената на меда. До вчера в няколко държави падаха бомби и днес пак са по-добре
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Не е вярно! Само Африка

Сериозно, не се сещам къде са по-зле от нас. Като почнем от данъците и стигнем до цената на меда. До вчера в няколко държави падаха бомби и днес пак са по-добре
    Какво не им харесваш на данаците ни?!? - 10%, къде са по-малко? Кой те спира да си изнасяш меда, та дори и в Китай?!? А, тея държави дето ги бомбандираха, не само сега ами и повремето на самите бомбандировки си бяха пак по-добре... ...но, нова да не те заблуждава, че ако ни бомбандират ще станем по-добре, всъщност само няколко сгради(между църквата и царя с коня, между банята и банката...) имат нужда от бомбандиране, и то не е задължително да е от въздуха...

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Какво не им харесваш на данаците ни?!? - 10%, къде са по-малко? Кой те спира да си изнасяш меда, та дори и в Китай?!? А, тея държави дето ги бомбандираха, не само сега ами и повремето на самите бомбандировки си бяха пак по-добре... ...но, нова да не те заблуждава, че ако ни бомбандират ще станем по-добре, всъщност само няколко сгради(между църквата и царя с коня, между банята и банката...) имат нужда от бомбандиране, и то не е задължително да е от въздуха...
    Това, че България е рай е една голяма лъжа и я бълват сутрин, обед и вечер.
    Реално нещата не стоят така ИЗОБЩО.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...s_by_tax_rates

Ако ти е интересно. Тук съм писал как се чете доклада на СИФ.

Доклад за конку&#1.pdf
    global-risks-2011.pdf
    WEF_GlobalCompetitivenessReport_2010-11.pdf
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    http://www.fermer.bg/какви-субсидии-...news12146.html

Да се поучим от румънците.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция

Аз ще ти кажа една -Молдова. Това е единствената държава в Европа, която е по-зле от България. Там поне са два пъти по-зле и със българската минимална заплата там ще живееш като Цар! Имам съученици от Молдова от училище , тогава (преди 10 години) казваха че заплатите, с които трябва тяхните да живеят са от порядъка на 40$ на месец.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Аз ще ти кажа една -Молдова. Това е единствената държава в Европа, която е по-зле от България. Там поне са два пъти по-зле и със българската минимална заплата там ще живееш като Цар! Имам съученици от Молдова от училище , тогава (преди 10 години) казваха че заплатите, с които трябва тяхните да живеят са от порядъка на 40$ на месец.
    Че, то преди 15 години и нашата минимална работна заплата беше под 70 лева, при долар около 2 лева, за какво говорим?!? Но, ми си струва че тогава живеехме по-добре от сега, дали защото всичко беше по-евтино, или пък ние по-млади...?!?

http://bg.m.wikipedia.org/wiki/Миним...заплата

http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...hly_exr_bg.xls

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    По принцип в Индия има дори още по-бедни, но те са без образование, а икономиката им работи на пълни обороти.
    Просто там са много голямо население и все още има огромна разлика между бедни и богати.
    Виж само бивша Югославия! Заводите им работят на пълни обороти, а довчера внасяхме пирони контрабанда.
    Както каза Искрен имаше и 70лв, а имаше и 30лв в държавно, а салама стигна 27лв за 300-400гр.
    Че много е относително къде са по-зле, но тук говорихме за пчеларите и как в държави от третия свят са по-добре от нас, а се бием в гърдите с лепенки ЕС.
    Кажи ми каква е разликата в пчеларството между България и някоя държава от Африка?!?!
    С всичките ресурси и природни дадености на тази държава и можем да се сравняваме само с други от Африка.
    Според мен проблема е в управляващите, законите и фирмите, но ще се съглася и с теб ако кажеш друго.
    Ърнест Хемингуей

Страница 70 от 127 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •