Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 70 от 169 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 691 до 700 от общо 1685
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Евала Драгошинов, и аз така съм гледал че го прави жената! Ама ракия не се научи да вари! Затова от нея масълцето, а от мен питието. Наздраве! Няма все да е ниска цената на медеца- все ще я вдигне инфлацията. Спокойно....
    Тянко,реших да ти пратя един армаган.Но с гатанка!!Аз съм малко дърводелец и реших да ти опаковам армагана малко по така.Има едно малко условие-да познаеш кое какво е!!П.П.Търся човек по който да го пратя.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри DSCF0014 (Копировать).jpg‎   DSCF0015 (Копировать).jpg‎   DSCF0016 (Копировать).jpg‎   DSCF0017 (Копировать).jpg‎  

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Адаш, ако му поставиш условие да познае какво има в бутилките без да ги отваря има да хвърля боб.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    И на боб гледам, и на кафе! Обаче най- познавам на масата, като сме! Бат Венци, голямо тенкю, ама още имам от предния армаган. Обаче, и за тоя ще се погрижа. Благодаря- жив и здрав!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Хахахахах
    Изпрати му и три жени, а той по вкус, цвят и мирис да познае от кой край са, но да не са в дървена кутия
    Мина 20:00, ракията се разля и почна веселото
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Ами човещинка

Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    И на боб гледам, и на кафе! Обаче най- познавам на масата, като сме! Бат Венци, голямо тенкю, ама още имам от предния армаган. Обаче, и за тоя ще се погрижа. Благодаря- жив и здрав!
    И след 100 години ще има ракия-нас няма да ни има.Баща ми казваше -един човек го уважавай доде е жив,после майната му!!

Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Адаш, ако му поставиш условие да познае какво има в бутилките без да ги отваря има да хвърля боб.
    Адашко,твоят кошер обра акацията на дефилето.Няма дъжд,няма вятър,той е на паша!!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Затова съм решил! Като ми дойде реда, ще си поръчам дървеното пардесю с двойно дъно! И ще го напълня с ракия!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    И до къде ще стигне таз ракия.Докато се видиш с тоз-оня,пък и рушвет на Петра....Нямали да е по добре с един маркуч на вън...тъй де като свърши да има от каде да се долива....

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград

Talking

Цитат Първоначално публикувано от wenciautoklima Виж публикацията
    Адашко,твоят кошер обра акацията на дефилето.Няма дъжд,няма вятър,той е на паша!!
    Адаш моите пчели са кротки, ама иначе са като хищни хиени - акацията ми я носят барабар с листата.

Страница 70 от 169 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •