http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UrGAYTRGkbM
Истински занятчия
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UrGAYTRGkbM
Истински занятчия
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Еее благодаря ти Баце ! Отдавна не бях го гледал, уникален филм!
Навремето Кацаря в мойто село си е продавал стоката суха, това му е била гаранцията.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
От този мајстор с по голјамо внимание, може достат-чно да се научи.
" Не сваляй от цената, не се пазари на прага и не примамвай чуждите мюстерии...( клиенти)" Простичко и ясно.
То, май за всяка търговия важи, ама кой ти го спазва.?Ха Ха
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Да съживим тази хубава тема. Някои би ли споделил рецепта за медовина, но да я е изпробвал сам. В нета има доста инфо, но друго си е да е изпитана рецептата. Наздраве сега !![]()
Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
Наздраве след малко! Тази хубава тема е за сериозни нещаВ темата "Внимание ! Измама"
има рецепта за медовина, хаха.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Видях я отдавна тази тема и рецептата там, но както казва Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.За това нека и други колеги споделят своя опит в правенето на медовина. Ако има такива, разбира се.
На Великден пробвахе медовина от миналата есен и медовина от 2012г.(лично производство).Даже и в момента си сипах реколта12г.Рецептата е същата като от другата тема.Само при първата ферментация слагам на 16литра(в 20литрово шише)1кг каберне или мерло за цвят.За алкохолния градус е важно съотношението вода/мед.Аз предпочитам 1мед/4вода.Колкото повече се увеличава медът,ферментацията се забавя,а и алкохолът се увеличава.Освен това и вкусът се доближава до гроздовото вино.НАЗДРАВЕ.
Ето това очаквах - човек, който си я прави от години да сподели. Благодаря! Ще опитам това лято. Аз съм на ябълково вино в момента. Наздраве!![]()
Слагал съм и ябълки при ферментацията,но го докарва на сироп за кашлица.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))