Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 24 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 236
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Нолков , Буци се стяга за ранна паша напролет , ти имаш ли такава ? Ако нямаш , сега не се занимавай със стиропор , иначе не е лошо кошерите да са на завет макар и зад ограда някаква . Казваш че мед има достатъчно , значи за затопляне действай през февруари , според мен . Пак според мен , ако слагаш стиропор - максимум на две стени на кошера , от наветрената страна .

Заслужил Автор
    Регистриран
    28.01.2011
    Привет,
    аз искам да сложа изолация поради една единствена причина - за да ги пазя от студеният вятър. Няма ограда които да ги пази или друго нещо и поради това искам да ги предпазя.

Ако го сложа сега стиропора означава ли това, че семействата ще се развият по-рано? Все пак пчелина се намира на Петрохан и там има мн силни северни ветрове.

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gojyto_
    Вие нормални ли сте бе :D :D :D
    И,кое те кара да си мислиш,че сме ненормални?

Цитат Първоначално публикувано от nolkov
    Привет,
    аз искам да сложа изолация поради една единствена причина - за да ги пазя от студеният вятър. Няма ограда които да ги пази или друго нещо и поради това искам да ги предпазя.

Ако го сложа сега стиропора означава ли това, че семействата ще се развият по-рано? Все пак пчелина се намира на Петрохан и там има мн силни северни ветрове.
    Да,сигурно е,че с-та ще се развият по-рано напролет,но както отбеляза и колегата jordanov,това се прави само ако имаш ранна паша и си струва ранното развитие.В моя район,на 15 април,трябва да съм с перфектно силни с-ва.Пашата ми започва тогава.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Нолков , Буци ти отговори , ама пък и нищо не ти пречи да опиташ с един кошер и на лято да споделиш резултати , че да си полезен на някой друг . И за вятъра трябва да мислиш нещо щото много пречи на работата по кошера . При тия условия не знам защо си избрал ЛР , но това е друга тема .

gojyto_
    Guest
    Ами някак си странно ми се струва отдолу да нямам под пък отстрани да слагам изолация...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Има смисъл. Малко като се позамислиш ще разбереш.

Наблюдател
    Регистриран
    27.09.2010
    И аз съм на гуми. Може да приютят някоя и друга мишка но...

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от vila
    И аз съм на гуми. Може да приютят някоя и друга мишка но...
    Според мен даже и гуми нямаш - огледай се! По джанти си!

gojyto_
    Guest
    Нито стеснявам,нито затоплям,нито входове намалям.Мойте са некви сибирски :D

Заслужил Автор
    Регистриран
    28.01.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov
    Нолков , Буци ти отговори , ама пък и нищо не ти пречи да опиташ с един кошер и на лято да споделиш резултати , че да си полезен на някой друг . И за вятъра трябва да мислиш нещо щото много пречи на работата по кошера . При тия условия не знам защо си избрал ЛР , но това е друга тема .
    А каква система мислеш че е подходаща - ДБ? или роже делон?

Страница 7 от 24 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •