Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 239 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 2387
    Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Зле си е работата при мен.
    Днес бях на пчелина,кориандъра мирише и е бял като платно,но нищо не дава,питите черни.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    При мен миналата събота два магазина бяха почти пълни, но не бяха хубаво запечатан. На някои сложих трети магазин. Тази събота ще го вадя. Един кориандър прецъфтя, друг още цъфти, а слънчогледа и той започва. Дано да валне както го дават неделя-понеделник.

При мен всичко е на 100 % пчеличките явно са останали доволни от грижите който полагам за тях през годината и се отблагодаряват с по 2 магазина пълни на макс в момента остава да запечатат някой друга рамка и най вероятно на 7 юли (тогава почивам) ще се върти центруфугата :D. Толкова съм доволен че с радост ще ги черпя по един захарен сироп като му дойде времето :D
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Автор
    Регистриран
    21.01.2012
    Аз съм спо 2-а пълни но незапечатани магазина, и се чудя да слагам ли 3-ти?
    Даите съвет колеги?

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Ако има паша слагай според мен.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Янев, признай си че си почнал да разговаряш с тях и сте стигнали до разбирателство wink; . Как тъй ще чакаш 7 юли !!?? Аз въртя през седмица.
    Момчета, не се чудете ами щом видите един-два шамара запечатани на питата и хвърляйте в центрофугата! Дядките на село са ми казвали навремето - колкото повече вадиш, толкова повече носят. От година на година се уверявам колко са прави, нищо че не са чували за Венер завалиите. Хубаво си правете сметката - покаже ли се сутрин слънцето, половин празен магазин трябва да има отгоре на кошера.

Йорданов, послушах съвета ти поговорихме си по рано през годината и се разбрахме ама си викам да не преметнат ама излязаха точни :D. И на всичкото отгоре ми заявиха шефе поне още един два магазина ще напълним )). А иначе нямах свободни почивни дни за това бях писал на 7 юли ама се разбрах с един колега и другата събота и неделя ще въртя ))
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Още по два - минимум ! Само да имат свободно място - не забравяй! Задава се интересен месец, на много места ще се чупят рекорди, и не само температурни wink; :D

Цитат Първоначално публикувано от mladen99
    Аз съм спо 2-а пълни но незапечатани магазина, и се чудя да слагам ли 3-ти?
    Даите съвет колеги?
    Недей да се чудиш, а слагай.

Автор
    Регистриран
    21.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от yuri
    [Недей да се чудиш, а слагай.
    Благодаря Юри, вчера направих точно това, магазините едвам се вдигат, а някаде са започнали запечатването, но е на 30-40%
    СЛожих им по 10 рамки за градеж. Но неможах на всички.
    Останаха 2-а но наи вероятно следващата почивка, направо започвам да центрофужа малко по малко, а на тези 2-та ще извъртя меда и ще им върна празните рамки.

Страница 7 от 239 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •