Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 131

Тема: спам

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Матеев винаги съм се осигурявал като 10 години 1 категория и когато плащах 300лв. осигуровки, жена ми която е учителка работеше за 150лв. Недей го усуква, нямаш морално право да си служиш с обидни квалификации независимо към кого са насочени, още повече че си собственик и администратор на форума и трябва да допринасяш за добрия тон.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Аз отговора го дадох в предния коментар - според мен няма да съществува подобна система докато се пенсионирам.Няма как да избута толкова години при този демографски срив.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Като стана дума за тези осигуровки да ви вметна нещо интересно. Осигурявам се като земеделски и по трудов договор. Реализирам проект по млад фермер и тъй като ми предстои второ плащане ми се обаждат от ДФЗ и ми казват: Правим ви проверка защото вие се осигурявате на повече от минималната работна заплата по трудов договор. Че трябваше да им пращам копието от трудовият договор, те си мислеха, че има нещо нередно щото всички се осигурявали на минимална работна заплата.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    ТЪРТЕЯ! изпълнява най-важната функция в пчелното семейство! Тя е толкова важна, щото той е освободен от други задачи. Защо им е иначе на пчелите да изразходват толкова огромно количество ресурси и внимание в отглеждането на един търтей, щото да се премахне всяка причина, която би му попречила или понижила способността му да си я изпълнява, ако тя не беше от чак такова първостепенно значение? Какво би станало, ако той по цел ден се преуморяваше от работа, както работничките?

Тъй че, моля ви, не убиждайте горкото животинче.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Около 50% от работещите хора не си плащат осигуровките- това е обществена тайна.

Потребител
    Регистриран
    19.07.2011
    нека да помислим малко тази маргинална държава какво ни предлага супер СИГУРНОСТ да биеме лекари ,частната собствненост по обща отколкото бяхме в ТКЗС,вие разбирате ли че отиваме на плей офи/гражд неразбилат/Няма кой да говори за разбирателство когато аз плащам сметката на бай МАНГАЛ а той ме пребива а после заявява че станалото станало.Отиваме на дузпи кой ме разбере разбере.Мангал пчелар няма...... Бъдете смели и патриоти

пчлар нямапчелар

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Колеги,не ме разбирайте погрешно.Мисля по този начин заради следните факти - парите на данъкоплатците се крадат,стандарта спада,раждат се все по-малко деца,разграбва се това което още не е разграбено,циганите се удвояват за 20 години,полицията си бърка в носа докато унищожават българското село и убиват нашите родители и роднини,съда е платена к...а на властимащите.Та кажете ми за чий к.р да давам повече пари на току що изброените освен за българските деца,което няма как да стане ако не ги занеса собственоръчно на някое бедно семейство Българи.
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Управниците ние си ги избираме. Така ли е? Ако ние не сме отишли да гласуваме, то бай мангал е отишъл, което означава, че с нашата пасивност, сме спомогнали за това този който си купува гласове да влезе в парламента и да ни управлява. Не харесваме политиците? В България всеки може да си регистрира партия и да докаже, че той е по-по-най. Като не ви харесват събирате се съмишленици, регистрирате се отивате на избори, ставате управляващи и налагате правилата. Решавате всички проблеми на обществото и векувате като управници. Май ви стана смешно, но си е живата истина. Стига да можете да си го позволите.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    Управниците ние си ги избираме. Така ли е? Ако ние не сме отишли да гласуваме, то бай мангал е отишъл, което означава, че с нашата пасивност, сме спомогнали за това този който си купува гласове да влезе в парламента и да ни управлява. Не харесваме политиците? В България всеки може да си регистрира партия и да докаже, че той е по-по-най. Като не ви харесват събирате се съмишленици, регистрирате се отивате на избори, ставате управляващи и налагате правилата. Решавате всички проблеми на обществото и векувате като управници. Май ви стана смешно, но си е живата истина. Стига да можете да си го позволите.
    Колега Бонев,прав си,но има нещо и това е,че системата никога няма да позволи да се появи неизвестно в уравнението.Изборите са една илюзия за хората,че избират нещо.Участниците в играта са предварително избрани и няма значение кой ще бъде избран - системата ще заработи с всеки,защото е роден от системата.Темата е гореща и няма смисъл да я продължаваме тук.Повярвай ми,ако виждах смисъл щях да се осигурявам за повече и да съм горд с това.Засега просто не виждам смисъл.Разликата когато не гласуваш за политиците е,че те вече не са легитимно избрани от народа и те прекрасно осъзнават този наболяващ факт,а това е показател за други процеси в нашето общество които трябваше да се случат отдавна.Реално тези политици нямат право да са там и някой ден ще го разберат,но ще е по трудния начин.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    А аз се осигурявам на максимума и винаги съм се осигурявал на максимума, въпреки че от държавата пенсия не чакам. Проблемът не е в това, я във факта, че вие успяхте да ме накарате да се чувствам глупак и да се срамувам от действията си. Ако наистина всички разсъждавате така, и ако наистина така възпитавате децата си, започвам да си мисля, че българската нация е обречена ..... пчеларството също, но това са подробности....

Страница 7 от 14 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •