Забравил съм, сори.
Май и колегата е забравил, че е питал същото.....
Забравил съм, сори.
Май и колегата е забравил, че е питал същото.....
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
А някакъв вариант да не се прехвърлят рамки, а само с корпуси/магазин или ЛР/?
Грешка е че съм сложил строителни??? В момента градя мислех че ще се справят
А каква ти е целта с тия строителни? Нямахме ли за цел развитие на кошера за акацията?
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Аз в момента нямам силна паша, но пчелите са на 7-8 рамки пило в ДБ и са усвоили и магазина под плодника. Вчера на някой сложих и магазин отгоре а на други по цял корпус. Имат непрекъснато суха захар+ едно пълнене на хранилката всяка седмица с 3-4 литра сироп с витамини. Нямам много свободно време в момента и затова така постъпих. Дали е правилно?
Да това е идеята за акацията да е боеспособен. Ами така съм чел че се слагало за борба с акара. Ако не е правилно да ги махам?
Много работи си чел и всичко е правилно, щото все някой преди нас го е правил, но според зависи. Ей го и Търтея отгоре гледа сеир и чака да му каже някой кое е правилно. Видях и че съм ти писал нещо преди месец и половина, ти получи ли го? Магазини, рамки, всичко готово ли е?
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ами сложих по една магазинна пред последна и ще ги следя защото единия ще е с магазин а другия с корпус.но ще трябва да вадя по някоя изградена за да комплектовам 3-я корпус .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))