Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от vankata
    В раздел Производители и търговци на пчеларски инвентар има тема в която пише следното:

Вече всички обяви от производителите и търговците на пчеларски инвентар и мед ще бъдат платени.
    Ако искате да си пуснете обявата първо се свържете с мен на лични съобщения за да се уточним.
    При всяко публикуване на такава обява без мое разрешение ще бъде изтривана, а при повторно публикуване ще последва банване на потребителя.

Понеже известно време бях зает и не съм видял тези обяви от търговци и производители и за това не съм ги изтрил, но сега ще се заема с това.

май е редно това отдвна да сте го уредили господин Администратор.....-нека си плащат за гаврата ...господата..но да попитам как е въпроса с колегите ако решат да пуснат обява за продажба на кошери и мед ...все пак нека да има преференции за участниците във форума ,вие виждате всичко и можете да прецените?

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    мене примерно ме дразнат рекламните дивотии на форумната платформа, всеки втори пост да е рекламен и да ми фали сваляне на кила или уголемяване на пениса....ма % не искам за рекламен тормоз..... mi що не го пишеш директно колега???Все ми се иска да стане форум -ама като хората...да бъде полезен за всички и да се чувстваме приятели,,за съжаление това не може да стане ,жалко е че гледам отстрани .и все така нещата ще бъдат същите ..

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Вече всички обяви от производителите и търговците на пчеларски инвентар и мед ще бъдат платени.
    Подкрепям!Форумът не е търг и който се чувства търговец трябва да се държи като такъв и да си плаща.Форумът е място за взаимопомощ , разговори и коментари на хора обединани от пчеларствотоПчеларството като хоби, професия и най-вече обич към пчелите.
    Не случайно в Евангелието пише "Иисус изгони търговците от храма".Вярвам ,че е така.Търговците да си знаят мястото.
    Колко от Вас пчелари продават на борсата меда си?
    Колкото до свободата на словото ,то тя свършва там където започнат обидите и личните нападки към опонента.
    Та колега "АЗ",къде ми е погрешно разсъждението?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Според мен,всеки който използва форума трябва да си плаща!Ако е някъква минимална сума,няма да има разделения на търговци,пчелари и т.н.
    Предлагам да се направи с sms примерно още при регистрацията и готово.Всички ползваме форума все пак и никой не е длъжен да плаща за всички.
    1000 пчелари - 1000 технологии

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    e не всеки -според мен ..не съм стипца..ама ,,,нали това е нашия форум???? ако искате -ще си плащам за в всяко мнение??аз не знам кой богу да служа вече?
    аре стигате вече -НАПРАВЕТЕ ГОТИН ФОРУМ -ДА ЧЕТЕМЕ И ДА СЕ КЕФИМ ?????

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Колеги,нека уточня нещо.Форумът е ЧАСТЕН и собственика има своето право да прави каквато си иска реклама в него.Членуването във форума е доброволно и никой никого с нищо не задължава освен да спазва правилата обявени от собственика.Не веднъж е казвано и ще го повторя отново-Ако потребителят е решил,че във форума не намира необходимата информация и атмосфера,която е очаквал,той може да поиска регистрацията му да бъде заличена.Това се прави с искане в темата"ПРЕДЛОЖЕНИЯ,ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ СВЪРЗАНИ С ФОРУМА".Искането му ще бъде изпълнено,но да се правят сравнения с други форуми е неуместно,навсякъде правилата са строго определени и се определят от собственика.
    Обявите във форума винаги са били свободни и ще си останат такива за всички Вас.Платени ще бъдат само обявите от фирми и еднолични търговци.Поради факта,че такива реклами са трудно контролируеми,при пускане на обява от такива хора,и ако същите не са съгласувани с администратора ще бъдат изтривани незабавно от ръководството на форума.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    хахаха.....хубаво е, че някой ми разясни, че не съм държан насила тука :D
    ....друг ми беше замисъла на поста, ма карайте......
    .....здрави да сме, останалото че се нареди само ...

И като се плаща обявата какво ще стане от това?Освен по голяма гавра с вас.Обосновавам се защо, ако аз съм прекупвач и плащам за обява тук, то тогава мога да пиша каквото си искам защото съм заплатил за това.А вие ще сте длъжни да четете какво пиша, и да стискате зъби без да имате право и на вопъл, защото за сметка от вас аз съм заплатил дадена цена за да пиша в форума.И какво ще излезе????Те ще плащат, се се гаврят, бъзикат, ебават и прочее, а вие може само да седите и да негодувате без право на глас.Не знам, но според мен го обмислете и направете така че, освен агнето да е цяло и вълка да е сит.

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Пчеларски район
    Ловеч
    Не значи, че като си платил за обява можеш да пишеш каквото си искаш.
    http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари

http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396

Така е съгласен съм, но че тук във форума има правила трябва да ги спазваме, го правим от добра воля и сърце.Държавата има конституция и закони, и има един закон дето гласи че всички сме равни.Представи си какво ще стане, ако някой изреве че си е платил обявата, а друг не плаща.И на всичкото отгоре това го коментираме на всеослушание тук във форума.Може да го чете всеки и всички, моето мнение е да намерите някакъв баланс, та всички да са доволни, и да няма дразги и хапаници.разбира се това е мое мнение.

Страница 7 от 17 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •