Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 28 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 277

Тема: Любопитно

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    "В случая става дума за видоизменени криле, а "белите очи" е само за допълване на картинката. Май четеш през ред."
    Чета ти писаниците , но не ме питай защо.Явно имам време за губене.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    "В случая става дума за видоизменени криле, а "белите очи" е само за допълване на картинката. Май четеш през ред."
    Чета ти писаниците , но не ме питай защо.Явно имам време за губене.
    Защо? Чети, чети. Все ще научиш нещо. Или ти вече знаеш всичко? Поне така изглежда. на такива хора.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Но да ти кажа тази мутация ми харесва. Самопочиства се от търтеи, дава си нормално мед, не е пренаселено с излишни лакомници.
    Ти , да не преосмисли отношението си към търтеите ?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Не съм ги намразил, но само реактиви в кошера вместо пчели малко не ме кефи. Тази година имам и такъв - като база на НАТО е.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Бащино семейство...

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Не съм ги намразил, но само реактиви в кошера вместо пчели малко не ме кефи. Тази година имам и такъв - като база на НАТО е.
    Че и много горят

Аз все ги гледам дали вентилират ,ама нъц , на моите нещо им е изгорял вентилатора.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Но да ти кажа тази мутация ми харесва. Самопочиства се от търтеи, дава си нормално мед, не е пренаселено с излишни лакомници.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Липите да не цъфнаха във Варна, че нещо замаян ми се виждаш. Започна да ми повтаряш постовете си.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Защо? Чети, чети. Все ще научиш нещо. Или ти вече знаеш всичко? Поне така изглежда. на такива хора.
    Знам, че те домързява да си прочетеш книжката.Ако я имаш, де? Иначе не би държал три години майка с генетичен дефект и да наблюдаваш още в какво ще се прояви.Но това си е твой проблем.А между другото тези с "белите очи" не виждат.Пак според книжката.А как се казваше тая книжка дето я имаме и двамата пък аз съм я чел, а ти нещо си бил зает с писане явно?
    Извинявай , подцених те.Тия търтеи с белите очи си ги гледаш от 2010 г. и явно са ти любимци.
    http://beehoneyportal.com/forum/view...hilit=чудо
    Не знам защо само те споменават в тая тема. Явно те е отвяля "метлата".
    Мислех , че чакаш "скутелатор"-а да ти ги обяснява нещата , но той човека веднъж през 2010г. ти ги е обяснявал веднъж.
    http://beehoneyportal.com/forum/view...+очи#p33770
    Та научих и аз нещо полезно днес.Да не съм "капо".Пишеш си едни и същи неща по различни форуми и правиш брой публикации.
    Или това е част от "служебните" задължения на " служебния трол" ,да поддържа интерес към темите и форума?
    Ако е така, определено не се справяш.Разобличен си.И откровено казано убиваш интереса.
    Този пост е редактиран от зуница; 13.06.2015 в 09:45. Причина: Допълнение
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Знам, че те домързява да си прочетеш книжката.Ако я имаш, де? Иначе не би държал три години майка с генетичен дефект и да наблюдаваш още в какво ще се прояви.Но това си е твой проблем.А между другото тези с "белите очи" не виждат.Пак според книжката.А как се казваше тая книжка дето я имаме и двамата пък аз съм я чел, а ти нещо си бил зает с писане явно?
    Извинявай , подцених те.Тия търтеи с белите очи си ги гледаш от 2010 г. и явно са ти любимци.
    http://beehoneyportal.com/forum/view...hilit=чудо
    Не знам защо само те споменават в тая тема. Явно те е отвяля "метлата".
    Мислех , че чакаш "скутелатор"-а да ти ги обяснява нещата , но той човека веднъж през 2010г. ти ги е обяснявал веднъж.
    http://beehoneyportal.com/forum/view...+очи#p33770
    Та научих и аз нещо полезно днес.Да не съм "капо".Пишеш си едни и същи неща по различни форуми и правиш брой публикации.
    Или това е част от "служебните" задължения на " служебния трол" ,да поддържа интерес към темите и форума?
    Ако е така, определено не се справяш.Разобличен си.И откровено казано убиваш интереса.
    Като костилка на г*з си. Колкото и тактично да ти подсказват да си гледаш работата ти продължаваш да се правиш на Шерлок Холмс и да търсиш под вола теле. Че за някои неща се правя, че не ги знам, това не означава, че е така, а да ловя балъци с които после да си разменяме любезности. Ако си достатъчно интелигентен трябваше да го разбереш от раз, а не да търчиш по форумите. Та на въпросите ти.
    Книжката съм я чел защото я имам. Държа я майката защото семейството с нищо не е по лошо от другите, а и търтеите както казах в друг пост в отговор на Илиев са с 2/3 по - малко от друг кошер, което ми носи ползи. Де да беше така и в другите семейства, но кoй да чете и да мисли през това време, а не да се чуди как да ме надговори.
    Да, тези "белите" не виждат както казваш според книжката, но прочете ли, че това е ципа и след като се премахне и си гледат като за световно, а тази ципа просто се маха от триенето из кошера. Втория който бях снимал беше точно с частично замрежване.
    Как се казваше книжката ли? Ами казва се "1001 въпроса и отговора по пчеларство" от Войтех Крижан. Казвал съм за нея на млади пчелари като съм ги предупреждавал да не я бъркат с 1001 нощ, ама кой да чете постовете ми, а се бие в гърдите, че ги чете и се чуди защо? Ами защото не може да ги запомни и трябва повторение за това действие.
    Тези търтеи не ги гледам от 2010, а от тогава ми е първата находка. Не ги намирам за първи път и там( в поста който цитираш) също съм го споделил, а не че са ми любимци. А и защо да не са ми любимци? В колко кошера по света има такива? Ти имаш ли?
    Защо да правя брой публикации? Аз не работя за кухи каузи, че да правя много публикации с които да изпъквам. Аз изпъквам още с влизането си и не ми е нужно да бия камбана.
    Скутелатора не ми е необходим да ми обяснява нещата и знаеш ли защо? Защото този материал ми е познат също колкото и на скутелатора. Затуй, че не чакам нищо.
    Дали съм "служебния трол"? Нали ти казах - Даааа - в един от постовете си, но пак си го пропуснал. И както казваш не се справям добре и като гледам колко настоятелно искаш да ме детронираш просто ти отстъпвам мястото на СЛУЖЕБЕН ТРОЛ. Явно ти си по надарен.
    Това го пиша против волята си, но някои просто ви е в кръвта да търсите неща, които понякога не съществуват.
    Този пост е редактиран от solaris60; 13.06.2015 в 21:42.

Страница 7 от 28 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •