акация 21,80 в кауфланд
някакъф букет 18лв за кг
акация 21,80 в кауфланд
някакъф букет 18лв за кг
Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.Първоначално публикувано от сезгин
Аз лично скоро няма да им клекна на прекупвачите-имам още около 100 тенекии празни-да си стои меда!!!Наскоро с една фирма от Раковски за 10 стотинки на кг. развалих пазарлъка но не съжалявам .Ще дойде време меда да се изчерпи и тогава аз ще диктувам цената ,имам си и други пера от което се изхранвам така че мога да чакам мнооого по-добри оферти.Днес сипах 2 тенекии рапица в бидоните с джибрите,ако закъснеят да търсят другаде :DПървоначално публикувано от ahilis
[quote="ahilis"]Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.[/quoteПървоначално публикувано от сезгин
[quote="vito456"]Знам че е много трудно колега и аз самия не ям мед-признавам че понякога си облизвам пръстите при центрофугиране и то единствено за да видя качествата му но това не означва че след като няма голямо търсене трябва да се съгласиш на каквато и да е цена .Ми то тогава да си ги продадем кошерите барабар с пчелите и да спечелим повече отколкото продукцията ни за две-три години.Остава другия вариант ,да си защитаваме труда и потта или в крайна сметка да оставим тази ниша на прекупвачите -те да си гледат пчели ,да вадят продукция и да печелят.И да си пишат мненията тука.Какво ще кажеш?Първоначално публикувано от ahilis
Колеги аз си продавам меда по 7лв.за кг.в София и Берковица ,за сега имам добър пазар на дребно само дето ми писна да мия буркани втора ръка,но цената си заслужава,никга няма да си продам меда по 4-5лв.дори и на едро, тази цена е подигравка с труда ни.
В София цената на меда 7 лева? Не може да бъде!?Първоначално публикувано от Lazrov
Колега меда на женския пазар върви по 6-7лв.,а работата ми е на 300м. от него,аз си продавам меда на колеги на които ако го продавам по-скъпо ще идат да си вземат мед от пазара,а какво да направя ,че има колеги които си дават меда в буркани по 5лв. на търговците на пазара.А в специализираните магъзини за мед и по другите пазари върви м/у 8-10лв.Първоначално публикувано от ahilis
Днес проверих в руския форум как върви цената на меда при тях.Ето оригиналният текст:
У нас в этом году меда хоть ванную наливай и купайся. По городу скупили всю тару, некоторые уже думали и правда в ванные мед заливать. Подсолнечник продаем по 700 рублей 3 литра а разнотравье по 900 рублей 3 литра
В небуквален превод:Въпреки голямото количество,което е толкова,че можем даже да се къпем с меда,всички количества бяха изкупени на цени:слънчоглед 700 рубли за 3 кг и букет 900 рубли за 3 кг.
Това прави съответно 10.85лв за слънчогледа и 13.95лв за букет.Коментара е излишен.
3л.мед е равен на 4кг,но цената си остава отлична.
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))