Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 496 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 4956
    Потребител
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    разградско
    акация 21,80 в кауфланд
    някакъф букет 18лв за кг

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от сезгин
    акация 21,80 в кауфланд
    някакъф букет 18лв за кг
    Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.

Цеко Сифоня
    Guest
    Цитат Първоначално публикувано от ahilis
    акация 21,80 в кауфланд
    някакъф букет 18лв за кг
    Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.
    Аз лично скоро няма да им клекна на прекупвачите-имам още около 100 тенекии празни-да си стои меда!!!Наскоро с една фирма от Раковски за 10 стотинки на кг. развалих пазарлъка но не съжалявам .Ще дойде време меда да се изчерпи и тогава аз ще диктувам цената ,имам си и други пера от което се изхранвам така че мога да чакам мнооого по-добри оферти.Днес сипах 2 тенекии рапица в бидоните с джибрите,ако закъснеят да търсят другаде :D

Наблюдател
    Регистриран
    29.05.2011
    [quote="ahilis"]
    акация 21,80 в кауфланд
    някакъф букет 18лв за кг
    Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.[/quote

Цеко Сифоня
    Guest
    [quote="vito456"]
    акация 21,80 в кауфланд
    някакъф букет 18лв за кг
    Хубаво ги вижте тези цени. А вие продължавайте да го продавате по 6-7 лева.[/quote

А за колко да го даваме, колега?
    А какво количество успяват да продадат в Кауфланд?

ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА! Българина не яде мед, а вие искате да купува! Познавам дори колеги, които не ядат мед.
    Знам че е много трудно колега и аз самия не ям мед-признавам че понякога си облизвам пръстите при центрофугиране и то единствено за да видя качествата му но това не означва че след като няма голямо търсене трябва да се съгласиш на каквато и да е цена .Ми то тогава да си ги продадем кошерите барабар с пчелите и да спечелим повече отколкото продукцията ни за две-три години.Остава другия вариант ,да си защитаваме труда и потта или в крайна сметка да оставим тази ниша на прекупвачите -те да си гледат пчели ,да вадят продукция и да печелят.И да си пишат мненията тука.Какво ще кажеш?

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2011
    Колеги аз си продавам меда по 7лв.за кг.в София и Берковица ,за сега имам добър пазар на дребно само дето ми писна да мия буркани втора ръка,но цената си заслужава,никга няма да си продам меда по 4-5лв.дори и на едро, тази цена е подигравка с труда ни.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Lazrov
    Колеги аз си продавам меда по 7лв.за кг.в София и Берковица ,за сега имам добър пазар на дребно само дето ми писна да мия буркани втора ръка,но цената си заслужава,никга няма да си продам меда по 4-5лв.дори и на едро, тази цена е подигравка с труда ни.
    В София цената на меда 7 лева? Не може да бъде!?

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Lazrov
    В София цената на меда 7 лева? Не може да бъде!?
    Колега меда на женския пазар върви по 6-7лв.,а работата ми е на 300м. от него,аз си продавам меда на колеги на които ако го продавам по-скъпо ще идат да си вземат мед от пазара,а какво да направя ,че има колеги които си дават меда в буркани по 5лв. на търговците на пазара.А в специализираните магъзини за мед и по другите пазари върви м/у 8-10лв.

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Днес проверих в руския форум как върви цената на меда при тях.Ето оригиналният текст:
    У нас в этом году меда хоть ванную наливай и купайся. По городу скупили всю тару, некоторые уже думали и правда в ванные мед заливать. Подсолнечник продаем по 700 рублей 3 литра а разнотравье по 900 рублей 3 литра
    В небуквален превод:Въпреки голямото количество,което е толкова,че можем даже да се къпем с меда,всички количества бяха изкупени на цени:слънчоглед 700 рубли за 3 кг и букет 900 рубли за 3 кг.
    Това прави съответно 10.85лв за слънчогледа и 13.95лв за букет.Коментара е излишен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    3л.мед е равен на 4кг,но цената си остава отлична.

Страница 7 от 496 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •