Колеги искам да си напрявя фогър (имам всичко нужно, горелка, помпа,тръба неръждавейка ф6). НО ПРОБЛЕМА МИ Е ОГЪВАНЕТО на неръждавейката тръба на сепрентина. Ако някои има идея и опит моля да сподели процедурата по направата на серпентина. При мен тръбата се пречупва след като започна да правя витката. Благодарности на отзовали те се!
И да се лъжем няма смисъл в това - самозалъгваш себе си като пчелар!!!
Здравейте,
Хубаво би било ако имаш възможност преди нагряването да я напълниш със ситен пясък. Ще има ефект за "пречупването".
Поздрави, Г. Георгиев
Тръбата я навиваш около друга тръба с размери на желаната семпертина.
Скоро гледах клип на един Руснак обясняваше че тези пушалки били много опасни за здравето на пчеларя, маските не помагали и дори имало смъртен случей.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
С неръждавейка трудно се работи. Най-добре си огъни серпентината от медна тръба и после я дай в някое галванично да ти я никелират. Преди огъване я напълни с фин пресят пясък и я запуши с две клечки от двете страни. Така няма да се мачка по време на огъването.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Масово повечето третират с Амитраз и никои НЕ казва. Знам че е отровен за човека. Като предпазно средство мисла да използвам противогаз.
И да се лъжем няма смисъл в това - самозалъгваш себе си като пчелар!!!
Оппа, отново греда.Ама и аз питам ли питам. Забравих, че те вашите фогъри работят на кимур.
пп.А може и въпроса да не е ясен . Май трябва да е : колко време изкарва в работен режим?
или : колко кошера могат да се опушат с нов флакон?
Благодаря все пак.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))