Първоначално публикувано от jdrumev Туй да не тие чушки и компери.Краз за мед говорим. Чушки, компери, акация, слънчоглед и др.
Първоначално публикувано от Георги 1974 Съгласен с всичко ама това 6,66 ме притеснява малко щото трите шестици са нумерологично олицетворение на последовател на Сатаната. Число на звяра https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7...8F%D1%80%D0%B0 Може пък да ти е на късмет. Знаеш ли от кой храст, ще изкочи заека.......на късмета?
Първоначално публикувано от Кразз Може пък да ти е на късмет. Знаеш ли от кой храст, ще изкочи заека.......на късмета? Ти ако се надяваш на тая китка....
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Господа философи,някой спомня ли си заглавието на темата?
Първоначално публикувано от kokona Господа философи,някой спомня ли си заглавието на темата? Кой не е по темата?
Първоначално публикувано от kuline Я ги прехвърли на мен тия де купуват по 100 лв. За прашеца догодина ще се пазаря, но на тя цена. Има 2ма търсят прополис на 100лв. Ако искаш ми дай контакт на лично да ти изпраря линк, или тел. да и го изпратя.
Изкупна цена за прополис събиран от мрежи - 100лв
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума