Тези бесарабски българи насила ли ще ги докарат? Аз не виждам като толкова желаят, защо не са тръгнали насам и сами да се заселват. Не вярвам някой да ги спре, а и повечето имат български паспорти, но май само за самочувствие.
Тези бесарабски българи насила ли ще ги докарат? Аз не виждам като толкова желаят, защо не са тръгнали насам и сами да се заселват. Не вярвам някой да ги спре, а и повечето имат български паспорти, но май само за самочувствие.
Това е едно мнение. Като цяло идеята за бесарабските българи граничи с фантастиката, но по добре аз да платя масрафа днес , отколкото един ден децата ми да живеят в една безлюдна страна.Или по скоро ще има люде ,ама основно мургави.
Кога тези нашите успеят да ми заселят 100 000 човека РАБОТНА ръка, тогава и аз ще изкарам 550кг. мед от семейство. Как беше онази приказка - ти изпусни питомното, пък върви гони дивото. Та нали, заради същите тези идиоти, все повече хора си събират багажа за чужбина - значи не можеш да задържиш кадри, които са ти готови и под ръка, ала ще внесеш нови отвън. Дооообре. :Д И то пък в Молдова и Украйна, като са заревали за България. хахаххахахахах
Също, като един кръг, баницата няма начало, но разликата е, че има край и сиренето е с пари.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Брях, майтапим се ние, но наистина ще ни изпържат на 560 кинта. Тютюнджиите не ги чувам тая година, ДПС-то да не е в отпуск.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))