Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 69 от 193 ПърваПърва ... 1959676869707179119169 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 681 до 690 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-03-21 18-45-41.png
Прегледи:      40
Размер:	346.6 KB
ID:	11116

Име:	Снимка от 2022-03-21 18-46-14.png
Прегледи:      48
Размер:	88.0 KB
ID:	11117

Име:	Снимка от 2022-03-21 18-46-54.png
Прегледи:      40
Размер:	434.4 KB
ID:	11118

Име:	Снимка от 2022-03-21 19-04-17.png
Прегледи:      42
Размер:	489.8 KB
ID:	11119

Име:	Снимка от 2022-03-21 19-04-42.png
Прегледи:      50
Размер:	138.0 KB
ID:	11120

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Батипейчоооооооо,не свършили ти лентата,проявителя....

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Като ги четеш тези неща, не се ли сещаш, че газът поскъпна още преди войната в Украйна да стане факт? Заедно с него по обясничи причини поскъпна и електроенергията. Тоест, четеш лъжи и ни ги пробутваш и на нас. Една стока, като не достига, а е важна, има две решения за разпределението и. Единият начин е пазарният - който дава повече, другият е с купони /лимити, квоти/. При първият начин може да се вземат мерки за защита на най-уязвимите през някаква социална политика /както в момента у нас/. При втория - как да разпределиш справедливо купоните, без да предизвикаш чудовищна по мащаб корупция не е известно, най-много да създадеш нов вид мафия.
    Още когато преди години се чертаеха стратегиите за "зеленият преход" в Европа, се заложи прекалено на газ, сега недалновидността се прояви. А защо е цялото това нещо със "зеленият преход" също е известно.

Агро я кажи някоя правдина нещо не схващам
    дългосрочно енергийно партньорство какво точно значи борса или не
    Германия се споразумя с Катар за доставки на втечнен природен газ

https://www.manager.bg/energetika/ge...n-priroden-gaz

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Батипейчоооооооо,не свършили ти лентата,проявителя....
    Не мисля всеки ден да се занимавам с качване на снимки.Нямам толкова свободно време,Съжалявам за лентата.Предпочитам да дам някаква информация отколкото да се напия и да се заяждам с хората в нета.Още един път съжалявам .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Не мисля всеки ден да се занимавам с качване на снимки.Нямам толкова свободно време,Съжалявам за лентата.Предпочитам да дам някаква информация отколкото да се напия и да се заяждам с хората в нета.Още един път съжалявам .
    Журналист отива при стария индиански вожд Дългият Мазен Скалп, който е на 105 години:
    - Вожде, вие сте очевидец на това, което белите хора са направили - войни, прогрес, богатства, но и многото причинени вреди и щети. Къде според вас, сбъркахме?
    Вождът се позамислил и казал:
    - Когато бял мъж намерил земята, индианец бил пълен шеф. Няма банки, няма дългове, пълно с бизони, пълно с бобри, всичко мъж и жена работи, лечител безплатен, индианец цял ден лов и риболов, цяла нощ с*кс. Бял мъж тъп з*дник – мисли подобри тази система!

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974
    .......... Бял мъж тъп з*дник – мисли подобри тази система!
    Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.
    Не бой се идва времето още малко остана трябва 20правителства да се изредят от зората на демокрацията за да дойде нашия човек.Писано и казано е има пророци за тая работа ама демократите не ги четат и не им вярват.Ма не им се връзвай те с тия наноботи де щъкат в тях и ги облъчват с 5G да не мислиш, че им е лесно.Между другото Слава Севрюкова казва, че до 2022г.-2025г.всички българи трябва да се приберат, че после и да искат няма да могат.Интерено как преди 30ина години споменава точно 2022г. а пророците изключително рядко се конкретизират с дати.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Ха-ха, а аз мисля, че да, нещата може да тръгнат на добре, но те не са толкова зле...
    Ти беше качил преди време, по друг повод снимка на едно негърче.........
    Има места по света, където хората действително умират от глад, физическия глад, който може да те накара да убиваш...
    Гладът, който аз изпитах по Виденовото време, току що оженен с неприет от родители брак, без работа...
    Зле били нещата... Много зле...

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Имах си аз едно на ум, че мазното у дребнобритания е по-евтино, ама то разликата надмина моите очаквания - според снимките олиото е 1,2 паунда за литър.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Не ми се вярва че Путин скочи срещу Зеленски защото бил имал обща фирма със сина на Байдън.Или че в така наречените окупирани страни избивали руснаци.Нещата май ще се окажат много по сложни.Тези лаборатории май бяха само предтекст да нападение Украйна.Може би има нещо друго което все още се крие от хората.Пандемията според мен също беше експеримент .След като бъде наложена тутална забрана как ще реагират масите .
    Нищо скрито няма.Всичко е пред очите на искащите да го видят. САЩ излязоха от договора за ракетите. Разположиха в Румъния ракетни комплекси с двойно предназначение.Украйна пожела в НАТО. Значи ракетите да се придвижат по близко до Москва. Е там не са малоумни и поискаха с преговори да променят нещата.Не стана и нещата отидоха към бой.
    А в Украйна за съжаление политиците не са на ниво.Набутаха се в шамарите като вкараха цялата си армия в източна Украйна.Атовете се сритаха и го отнесе магарето.Всичко сложно се състои от прости неща.От тая война печелят САЩ и Русия.САЩ сатанизираха Русия , но сгрешиха като сатанизираха и обикновените руснаци. Русия спечели огромен пазар за оръжие. А от гео политическа страна те първа ще се види.Като начало Русия пося съмнение във всемогъществото на "Запада".Плодовете от това семе ще ги бере Китай.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 69 от 193 ПърваПърва ... 1959676869707179119169 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •