На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Ма да не живеем при дядо Тоше/ей голяма работа беше тоя човек /с умиление се сещам за него с една такава блага усмивка ни се радваше
1966г.Шарл де Гол и Тодор Живков
https://m.facebook.com/2350711965403...313973/?type=3
Идеята витаеше и се обсъждаше преди войната:
https://epicenter.bg/article/Aleksan...-/271852/11/33
"Източна Украйна цялата минава към Новорусия. Това не се обсъжда. Това е съзнателна част от източнославянския свят, винаги е била въпреки дивата русофобска пропаганда. Новорусия - целият Ляв бряг на Днепър + Одеса - отдавна чака своя час, за да се сбъдне.
Новата държава следва незабавно да се приеме в състава на Източнославянския съюз заедно с Русия и Беларус"
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Срещали се с него, но той отказал да им даде НОУ-ХАУ. После потърсили Аладин, мислели за прототип да ползват летящото килимче, Ама Аладин взел, че изпил всичкия джин, напил се и не знае къде е изгубил килимчето.
И няма, няма, па се събрали учените от БАН и ААН и създали модерна елктрифицирана версия на налъмите.
Прототипа се представил много добре на тестовете, преди да цъфне.![]()
Когато пиша , че комунизмът не отминава безнаказано ,явно съм прав.По - комунистическа пропаганда през живота си не съм виждал.Какво е комунистичиска пропаганда? Това е да повтаряш като развален грамофон една и също "благословена от властващите мантра".
Да ти призная подозирах , че си фен на Гьо белс , но сега виждам , че не съм прав.Не си фен .Просто си последовател."Една лъжа повторена сто пъти става истина." Достатъчно е да си най-гласовития."
Не знам плащат ли ти да ни заливаш с лъжи и манипулации или просто по навик от едното време го правиш? Ако за пари е разбираемо.Ако е по навик е трагично и жалко.
Отврати ме.Може би това е тактиката на пропагандата. Пфу!!!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))