Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 65 от 193 ПърваПърва ... 1555636465666775115165 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 641 до 650 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    ...Великия промишлен триъгълник - Албания-България-Македония...
    Да не са излезли налъмите на мода - само за нас работа - ще наводним пазара за нула време. Айдуци със заешки сърца не им ли трябват някъде, да им пратим свръх потребностите им.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Май намекваш за цензура, пропаганда или нещо такова.
    Голямо внимание беше обърнато на нощното събитие. То така и трябва. За да се осветли едно нощно събитие трябва много труд.
    За другото, дневното събитие не чух и не видях нищо друго, освен дето премиера се целуваше с афроамериканеца.
    Но това ще го оставя на зуница да го коментира.
    Ма да не живеем при дядо Тоше/ей голяма работа беше тоя човек /с умиление се сещам за него с една такава блага усмивка ни се радваше
    1966г.Шарл де Гол и Тодор Живков
    https://m.facebook.com/2350711965403...313973/?type=3

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    А защо си мислиш, че чак толкова ще се разшири империята!? Идеята е мисля, че се цели само да се отделят трите области и с това щеше да се приключи...
    Идеята витаеше и се обсъждаше преди войната:
    https://epicenter.bg/article/Aleksan...-/271852/11/33
    "Източна Украйна цялата минава към Новорусия. Това не се обсъжда. Това е съзнателна част от източнославянския свят, винаги е била въпреки дивата русофобска пропаганда. Новорусия - целият Ляв бряг на Днепър + Одеса - отдавна чака своя час, за да се сбъдне.

Новата държава следва незабавно да се приеме в състава на Източнославянския съюз заедно с Русия и Беларус"
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Нали знаеш вчера станаха няколко голями събития в един ден на накой по-се обърна внимание от други, глед в руските СМИ пишат нещо де го няма в нашата преса за сега или поне не съм го видял.
    Пробвах да вляза в някой руски сайт съдържащ "СМИ", та даже и несъдържащ СМИ. Ами не ме пускат гадовете.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Пробвах да вляза в някой руски сайт съдържащ "СМИ", та даже и несъдържащ СМИ. Ами не ме пускат гадовете.
    И мен така ме режат ма аз съм упорит

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Да не са излезли налъмите на мода - само за нас работа - ще наводним пазара за нула време. Айдуци със заешки сърца не им ли трябват някъде, да им пратим свръх потребностите им.
    Аз чух за електромобили, ама може и да са от тия олекотените, тип налъми.
    Налъми, налъми, ама бързоходни и с електрозадвижване.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Аз чух за електромобили, ама може и да са от тия олекотените, тип налъми.
    Налъми, налъми, ама бързоходни и с електрозадвижване.
    През девет земи в десета живееше малкия Мук взеха ли патент за бързоходките.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Изглежда и тая ти дойде в повече след като и след нея продължаваш да не правиш разлика между курвенските номера и реалните липси на суровини и енергия. Американците ще последват пътя на Европа и те добре го осъзнават. Не случайно се опитват с войни да сложат ръка на важните ресурси по света. За сега не им се отдава.
    Дедоооо, дедо. Хайде твоето магаре да е мъжко, но вземи чети повече, че като гледам си забравил да си обуеш чорапите. Тази материя ти е малко далечна...
    Тежко се говори с глухи!
    Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    През девет земи в десета живееше малкия Мук взеха ли патент за бързоходките.
    Срещали се с него, но той отказал да им даде НОУ-ХАУ. После потърсили Аладин, мислели за прототип да ползват летящото килимче, Ама Аладин взел, че изпил всичкия джин, напил се и не знае къде е изгубил килимчето.
    И няма, няма, па се събрали учените от БАН и ААН и създали модерна елктрифицирана версия на налъмите.
    Прототипа се представил много добре на тестовете, преди да цъфне.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    "В Юнското въстание при водените сражения и след това са загинали 35 души.
    В Септемврийското въстание по време на водените бойни действия и от репресии след това са загинали общо 841 души.
    За периода 1924 – 1926 г. при провеждане на терористични акции и действия на анархистични чети, в междуособиците и противопоставянето на политически противници вътре във ВМРО, нелегална дейност на дейци на БКП в т. нар. Априлски събития и след атентата в църквата, включително и осъдените на смърт, общо загиналите са 684 души."

За сравнение - само при атентата в "Света неделя" жертвите са 150.

За сравнение - избитите след руската окупация през 1944 са между 20 и 40 хиляди. Сметката още не е направена и едва ли някога ще е ясен броят на убитите и безследно изчезналите от този период. Избити са предимно по-просветените хора на нацията. Това нямаше да е възможно без руския ботуш, който и в момента си показва същността. Обаче щом твърдиш, че допреди украинската война жертвите от руска страна в Украйна са 16 000, то няма начин за логично събеседване. Продължавам да смятам, че по-добре ми е да ме срита маратонка вместо ботуш, ако е ясно, че без ритник няма да се размине.
    Когато пиша , че комунизмът не отминава безнаказано ,явно съм прав.По - комунистическа пропаганда през живота си не съм виждал.Какво е комунистичиска пропаганда? Това е да повтаряш като развален грамофон една и също "благословена от властващите мантра".
    Да ти призная подозирах , че си фен на Гьо белс , но сега виждам , че не съм прав.Не си фен .Просто си последовател."Една лъжа повторена сто пъти става истина." Достатъчно е да си най-гласовития."
    Не знам плащат ли ти да ни заливаш с лъжи и манипулации или просто по навик от едното време го правиш? Ако за пари е разбираемо.Ако е по навик е трагично и жалко.
    Отврати ме.Може би това е тактиката на пропагандата. Пфу!!!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Страница 65 от 193 ПърваПърва ... 1555636465666775115165 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •