Това не е форсмажор!
Инак сценарии дал Бог, може и извънземни да кацнат
Не съм много сигурен, но единственият начин да те уволнят е ако стане задължителна ваксинацията на национално ниво и отказа ти да се ваксинираш да се използва като основание да те освободят. И тук има много ако. Примерно ако си ТЕЛКаджия може да ти пръднат на ...., което ме подсеща, че сигурно сме една от най-болните нации в света, сигурно всеки 5-ти е с ТЕЛК, всеки подсъдим неизличимо болен, останалите "здрави" всеки с хронични заболявания и алергии. Аз може да съм алергичен и да ме е страх за живота ми, хайде накарайте ме да се ваксинирам, уволни ме и ще съм дискриминиран. Да не говорим че ни шефа ти, нито колегите ти, нито контрагентите ти имат право да знаят здравословното ти състояние. А който го е страх от другите, да ходи да се ваксинира, нали затова са ваксините в края на краищата![]()
Астра зеника влияе на Дестиболарния.Това е мо е приклякване с левачката...Ама как ти светва не е истина.Чувстваш се 20% по пълзотворен,но не е така...
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Няма такива овчари има ТЦ специлисти дето могат да ти кажат де ти е уфцътъ/5 букви 6 грешки/,а не да я търсиш.И преди и сега марката е пара.
Има хора Майсторе като теб с една марка 20г гледат овце/пчели/.
Майстора си е майстор,в тоалетна да го заключи 1 месец гладен нема да остане....
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Следейки информацията за ваксините и ваксинирането срещу Covid 19, у мен се породиха някои въпроси и потърсих отговори за тях!
Когато се ваксинирам:
1. Мога ли да спра да нося маска?
Правителството - Не!
2. Ресторанти, кръчми, барове и т.н. може да отворят отново и всички да заработим нормално?
Правителството - Не!
3. Ковид устойчив ли съм?
Правителството - Може би, но не знаем редица факти ...
4. Поне вече не съм заразен за другите?
Правителството - Не, все още можеш да го предадеш, никой не знае.
5. Ако ваксинираме всички деца , училището ще продължи ли нормално?
Правителството - Не!
6. Ако се имунизирам, мога ли да спра социалното дистанциране?
Правителството - Не!
7. Ако се имунизирам, мога ли да спра да дезинфекцирам ръцете си?
Правителството - Не!
8. Ако се ваксинираме с дядо, може ли да се прегърнем?
Правителството - Не!
9. Дали кината и стадионите ще отворят наново благодарение на ваксините?
Правителството - Не!
10. Нека поне ваксинираните да могат да се събират (събития, партита...)
Правителството - Не!
11. Кое е истинското предимство на ваксинацията?
Правителството - Вирусът няма да ви убие!
12. Сигурно ли е, че няма да ме убие?
Правителството - Не!
13. Ако статистически погледнато, вирусът така или иначе не ме убива, защо трябва да се ваксинирам?
Правителството - Да пазите другите!
14. Значи, ако се ваксинирам, останалите сто процента ще са сигурни, че няма да ги заразя?
Правителството - Не, никой не ви го гарантира!
Така да обобщим ваксинирането срещу Covid 19 !
Не дава постоянен имунитет.
Не елиминира вируса.
Не спира смъртта.
Не гарантира, че няма да заразите други.
Не изключва нуждите от забрани за събирания, пътувания и др.
Не премахва нуждата от закриване на бизнеси.
Не премахва нуждата от заключване.
Не изключва нуждата от носене на маска.
............![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
На мен ми хрумна,че трябва да се пазим от имунизираните,понеже-те ще са приносители на вируса![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))