https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E...BF%D0%B0%D0%B2
За съжаление теее... преобладават и рано или късно ще ни превземат.
С чалгарите е още по зле.Бай Ишмедеме знаеш ли ко думаше?"Даче като видя какви се канят за политици да стават,ще ти кажа каква ще ви е и политиката.Шварценигер не е Българин"
Ама народя е прост.Аз ако бях на него гласувай само за такива като Митьо пищова и Радо Шишарка да ги видя после кой ще ходи у еуропата...?
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Днес вече се знаят резултатите в Елена и Златарица от проверката на БАБАХ за смъртноста над 100кошера.
БИО=0,Не БИО 65%.Ся някой ще каже"Това е измама".Аз бих казъл,че не е.На Био-то им дават някой лев в цената и отделно.Хората с пари си играят и могат да си позволят да не хранят като нас с инверт и сахар/е освен ако не е по ДеМиСа на сила/.Био пчеларите не могат да си позволят като назе де не са Био да третират с Армитрази и темп подобни гнязове.
Био пчеларя има жълта табелка която го пази от уруки,тарапоняци и други гадни твари...Много лошо се очаква ако тенденцията продължава.Така ще останат само БИО пчелари,а ние не БИО-то ще станем овчари...няма лошо по 500лв на специална уфтсъ дават
65:0 тия направо ни попиляха...ебати резиля
Тая година мисля да предложа на г-н Иванов да е нулева,че ДеМиСа няма за какво вече да отпусне.Освен поради недостиг на Гръцки търтеи...
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Пак казвам, чух от познат, че на един от познатите био-пчелар в нашия район с 250 семейства са му умрели 50%. Не съм говорил с човека, но онзи, който ми го каза лично от него го е чул. Друг познат с над 250 семейства, който доскоро беше био-пчелар, до 01.01.2021, също имаше през февруари около 20% смъртност. Сега, дали ще обявят официално нещата е под въпрос.
Измама е, разбира се.
Аз, като не съм био, що имам само един кошер умрял от глад и то защото през септември стана търтовка и направи само търтеи, които изпапкаха повечето запаси още през есента? Плюс това не съм купувал ленти, амитраз, кумафос и т.н. Само мравчена, оксалова, лимонена киселина, чесън, КАС-81, последния си го правя сам.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))