Не знам защо спорите с Василевса и защо се връзвате на акъла му. Нямате шанс да го убедите да си промени мнението, защото той дълбоко е затънал в своята самозаблуда. Сложил си е розовите очила и като кон с капаци се опълчва на целия форум, както и на цялата световна научна общност. Оставете го да умре семейството му и тогава акъла сам ще му дойде в главата и ще запее друга песен.
Нали знаете поговорката: На човек насила може да му ВЗЕМЕШ, но не можеш да му ДАДЕШ.
Дори не могат да разберат, че всъщност ние не сме спрели да търсим по-добри начини за пчеларстване и че това което приемат за истина сме го дъвкали по 1000 пъти и от 1000 различни ъгли.
Утре ще влезе някой начинаещ и ще си каже, че това е истината, а изобщо няма да си направи труда да прочете хилядите изписани страници по въпроса.
Няма смисъл да се спори с човек, който отказва да се замисли, че съществува вероятност да не е прав.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В интернет има едно понятие - RELIABLE SOURCE. В превод на Български означава НАДЕЖДЕН ИЗТОЧНИК.
Бълнуванията на Василевса в никакъв случай не са НАДЕЖДЕН ИЗТОЧНИК, както и цитираните от него бълнувания на разни украинци и руснаци. Интернет е пълен с такива като него. Ако се разровите, ще се нагледате на хиляди вечни двигатели или на извънземни, кацащи на земята буквално всеки божи ден.
Каквито и "доводи" да извади Василевса, аз няма да повярвам на тях, докато това не го прочета някъде в някой RELIABLE SOURCE (НАДЕЖДЕН ИЗТОЧНИК). При това положение спора с него е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕН. Ако накой от вас има излишно време за губене - съгласен съм - нека да си почеше езика с Василевса. Информационното съдържание обаче на това чесане на езика ще е НУЛА БИТА ИНФОРМАЦИЯ и Дамян с удоволствие може да хване голямата метла и да замете боклука под килима.
И в къщи няма килими , но има жена .
А , с това преносно значение ,, под килима ,,.
Затова сме на това дередже.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))