Когато Русия окупира Крим, Европейския съюз наложи санкции! Когато Турция окупира територия на Сирия, Европейския съюз изпрати бате Бойко на приятелска вечеря с RДоган ...
"Страната ни я нямаше на картата ..."![]()
Когато Русия окупира Крим, Европейския съюз наложи санкции! Когато Турция окупира територия на Сирия, Европейския съюз изпрати бате Бойко на приятелска вечеря с RДоган ...
"Страната ни я нямаше на картата ..."![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Все си задавам въпроса в прословутата Кримска война 1853–1856г. Франция, Великобритания и Турция с кого са воювали? Тогава май не са успели да "освободят" Крим от руснаците и още им държи влага.Е то бива, бива сръдня, ама два века не им стигат да го преглътнат тоя Крим.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Страшна "епидемия" от години върлува по Земята. Средно по 2 800 ДЕЦА на ДЕН умират от глад! А ваксина за глада има - нарича се ХРАНА. Колко са умрелите от глад днес? Ама за това не "тръбят" по телевизията ...![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Абе вие що не трупате запаси за вируса? Аз мисля да си купя четирипластова хартия. И да я разделя на един пласт! Щото гледам хората се тревожат за нея......
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз трупам още от есента - имам 70 кила ракия, 35 гроздова, 25 джанкова и 10 кайсиева......туршията свърши обаче!!!!...зелето, гледам 2 зелки плуват самотно из бидоня.....ама вече тръгва копривата и лопуша, така че ще правя чорба и ще се дезинфекцирам всяка вечер против вируса.
Е как няма да работим!!!....трябва да се работи постоянно!!! - нал повелята на управляващата мутро-джандарска хунта е " Работа, работа, и пак работа...."
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))