Първоначално публикувано от
rosty_sz
Просто съм потресен. Чета и не вярвам на ушите си.
1. Колега Цонев колко според вас е бройката кошери които се приемат за "по така" пчеларство и собствениците им могат да си позволят да ги изнесът извън населените места? Сигурен съм че не можета да ми отговорите.
2. Колега Цонев ако вие не мможете да смятате се допитайте до Матеев и той ще ви каже колко декара има в кръг с диаметър 2.5 километра и ако този кръг е с акация или липа или рапица или слънчоглед или поне половината не виждам защо трябва да "ядът трева" пчелите.
3.Колега Цонев аз съм абсолютно сигурен, че нервното поведение на пчелите се поражда не от самия цъфтеж на рапицата, а от препаратите с които се пръска. Кой ще докаже сега истината и защо да е моя отговорност поведението на арендатора.
Мога да продължавам в същи дух, но мисля че това е достатъчно за сега. Щях да се въздържам от коментари, защото не съм член на конфедерацията, но вашите постове ме вбесиха искрено. Мноооооооого ми паднахте в очите. Ако аз бях в управителния съвет щях а съм бесен, че съм използван от председателя и без мое знание и възможност да си изкажа мнението се пуска писмо до министъра и то по толкова важен въпрос. Къде останаха приказките за демократичните начини за взимане на решенията

. И за да приключа с вас ще попитам как смятате да обедините българските пчелари, като още от сега искате да ги разделите на такива, които да могат да ползват всички благини на населените места и други, които да бъдат натирени по горите? И защо въобще ви трябва да се харесвате на министерството с разумен подход и т.н. вие да защитавате интересите на министерството ли сте в тази организация. Разум трябва да има, но наистина свихте байраците рано рано. Защо не погледнете малко прясна истори и ще разберете че всички животновъди са получили максимум половината от това което са поискали и ако поискате половината от това което ви удовлетворява ще получите едно
ГОЛЯМО НИЩО. Ако вие не сте търговец или дипломат и не знаете как да се пазарите то поне се консултирайте.
Матеев яко се изложи този път. Ти поне с толкова бизнес зад гърба трябва да знаеш как се водят преговори. И какви са тези простотии за хиляди кошери до детска градина. ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО СЕГАШНИЯ ЗАКОН И ГО НЯМА НИКЪДЕ В СТРАНАТА и ако ще се използват цветни примери то поне да са съществуващи.
Мноооооооооого съм разочарован, а бях оптимист сега ми е интересно как ще привлечете песимистите?