Колежке , защо не го написахте в един от първите постове ?
Лично аз , тогава щях да ви опревергая .
За съжаление , всички мои приятели от форума влязоха в полемика заради един пост .
Колежке , защо не го написахте в един от първите постове ?
Лично аз , тогава щях да ви опревергая .
За съжаление , всички мои приятели от форума влязоха в полемика заради един пост .
Аве градски, с това задръстване и пълната надставка с твърда хана , бъзикаш ли колежката или това е чудодейната Странджанска технология.
В повечето страна в началото на август още стоят магазините. На повечето от нас, майките снасят до края на септември, къде с малко помощ, къде без.
Ти си на 600км.от там, а много категорични съвети даваш.
Кое да напиша, какъв беше плана ли?
Писала съм го, обсъждали сме го и както виждаш и jordanov го е споменал, вярно,
даде ми линк към тема с подобна идея, където дори е показано как се формира кълбото при такова подреждане.
Но за някои от кошерите това вече не може да се направи заради споменатия градеж, за който точно търсех решение.
Какво значение има това сега?
Атанасов не се убиждай, но на Янчо постовете са много вярни.Колежката е направила грешка като е оставила пространство.
Колегата още тогава Ви даде линк - Къде , и как се работи . Но , там няма нищо общо с Вашата работа .
За мен тия надставки са луда работа ако не мислиш да храниш с пакети.
Точно Даче !
Много съм гледал в Тубата , но до сега не съм го правил .
Успех утре с кабаните , аз няма да излизам .
Какво точно му е толкова различното? Само дето едното е в магазини, а другото е в надставки, получава се повече празно пространство в единия случай.
Според мен идеята е същата. Сега, че при някои от кошерите не се получи е отделен въпрос. Но при останалите го направих. Ще видим пролетта за резултата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))