Тянкааааааааааааа...,колеги ииии......шест без десет..........Небойте се утре е ден на майстора....
Тянкааааааааааааа...,колеги ииии......шест без десет..........Небойте се утре е ден на майстора....
Що не бръщолевим тук, ами цапаме кулоарите на сериозните теми? Ачка, сори ама съм по Юлианския календар. Сиреч майсторския ми ден се пада събота. Тогава ще представя салата Капрезе. Днес, преди да отида на работа ще се наслаждавам на това дето си надробил. Един въпрос- това в гърненцето пчелно млечице ли е ?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да,така изглежда пчелното млечице от е_ана крава и заквасено.Демек ефтинийка-1лв/л +0,1лв за ток+0,05лв за подкваса+0,00000001лв амортизация на печката+ 0,00000001лв амортизация на одеялото+вода за измиване+веро,а да не забравя и амортизацията на лъжицата с която разбивам закваската...И сметката излиза
по черпак кисело мляко на чаша ракия.
Май прихвана и ти от другата тема? Стига с тия тънки сметки. От тях не трябва да ядем и да пием,а да нищим таблици! Ей сега ще ни хакне Матеев наказателните точки и ще видиш после Бан ли е Ман ли- посред бял ден. Наздраве! Чудя се от пчелното мляко дали ще стане сирене? И колко ли ще струва килото? Ей тая сметка ми харесва!
Сега и друго се присетих. То не само кравата не дава, но и жената нищо не дава когато не е ......
Тънки,тънки колко да са тънки?Ами я поне половин България да направи така,колко загуба ще отчетът чорбаджиите.Как ти звучи.Направи сметка,колко струват 1кг.кисело мляко в магазина,ракията,домати,кр ставици,олио,оцет,сол.....да ъци,акцизи.....Много сме скъпи на виртуални продукти,а реалните-истинските продукти и техните производители.....са селяни с нахлупени калпаци до носа и не разбират от виртуални неща и финтове...Дали ще стане сиренце от пчелното млечице,пак си зависи от се_са.....Шефа,не го мисли,сега е зает да строи социализма в др тема....А докато ни "изроят" наздраве!
Тънки,тънки колко да са тънки?Ами я поне половин България да направи така,колко загуба ще отчетът чорбаджиите.Как ти звучи.Направи сметка,колко струват 1кг.кисело мляко в магазина,ракията,домати,кр ставици,олио,оцет,сол.....да ъци,акцизи.....Много сме скъпи на виртуални продукти,а реалните-истинските продукти и техните производители.....са селяни с нахлупени калпаци до носа и не разбират от виртуални неща и финтове...Дали ще стане сиренце от пчелното млечице,пак си зависи от се_са.....Шефа,не го мисли,сега е зает да строи социализма в др тема....А докато ни "изроят" наздраве!
Моите селски продукти винаги са държали цена. Аз евтинджоси нямам. Като ми дотрябват бягам при китайчетата. А и шапката ми е модерна....Що е наше се е убаво! Ракия, вино, мед, мляко, домати, жени, море, планини и още, и още..
Какви сортове домати сееш.
Домати само биволско сърце. Други не ща. За жените и без да ме питаш си признавам, че предпочитам чужди. И двете много ми вървят с домашна ракия от дъбово буре.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))