Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 68
    именно, ти го каза бая по рано в темата, при нас кубика ако е 200 при вас е 425 и оттам и цената варира.Аз против кошерите нямам нищо, каръл съм мотор за 300 лв карам и скъп мотор и знам разликите от евтиното и скъпото, но просто не се подходи правилно в темата.Защо бъзикате човека за продавалник и далавера?Такива са му възможностите това търси, дайте да го обесим за това.И аз бях назор и купиш евтини кошери тази година но съм доволен, не се разпаднаха като тези от магазина дето купих и то само след 2 3 месеца....Бях писал преди време някъде из форума за този кошер.

Владо, съвсем нормално е, на питащия да отговарят или както ти каза, да се "прикачат" производители. Ами аз и ти ли да му се прикачим. Човека иска кошери, но съм сигурен, че както аз няма да му продам моите, така и ти няма да му продадеш твоите. Няма лошо, че му се предлагат кошери на различни цени. Той плаща, значи той ще реши на кого.

Относно цените и качеството на кошерите сме коментирали не един и два пъти, но факт е, че през последните няколко години, това са цените. От тук следва извода, че производителите реализират достатъчно продажби и на ниски и на високи цени. дето се казва, за всеки влак си има пътници. е в случая и пчеларски програми, но това е друга бира.

Автор
    Регистриран
    17.11.2010
    hari-ти си Владо от Катица нали?

Потребител
    Регистриран
    20.04.2012
    Цецо,няма значение кой съм,ако кажа кой съм ще започнат едни прикаски че си
    правя реклама и т.н. ,не че ме бърка но ще се отвори друга тема в темата.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    И какво стана, толкова приказки и не можа да се разбере ОТ КЪДЕ МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ ЧИТАВ КОШЕР за 75 лв ??? Еми, май от никъде. Читав кошер за такива пари може да си произведе само пчелар-дърводелец. Няма нормален производител, който плаща данъци и ток и консумвативи - да предлага читави кошери за 75 лв. Владо не ги разбира тези неща или не иска да ги разбере.
    Затова сме бедни ние българите, защото работим за без пари, НЕ СИ ОЦЕНЯВАМЕ ТРУДА. Материала дали е евтин или скъп не определя цената на кошера, а вложените труд и време и изразходените консумативи, като ток, здрави винтове, качествено лепило и амортизация на машини и дискове и ножове.
    А и ако искаш да направиш читаво дъно с мрежа от неръждавейка - 1 кв м от тази мрежа струва от 40 лв нагоре.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

Потребител
    Регистриран
    20.04.2012
    Не, има читави кошери в България но зависи от комфигорацията.
    Неможеш да искаш: дъно,плодник ,2 магазина или 3 корпуса при многокорпусните, покривна табла,капак,30 бр.рамки с качествен матерял,боядисани,хубаво лепило,зглобен с винтове,неръждаема мрежа и т.н. на цена 75 - 80 лв.,просто
    няма как да се получи,освен ако някой е решил да работи без пари.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Евгени, миналата година приятели си поръчаха кошери и дадан-блат с два магазина им излезе мисля под 75 лв. Без рамки е. Не знам колко ще издържат, това времето ще покаже, но сглобката беше много добра и дървото беше подбрано. Човека има голям цех, то не знам дали е и цех, а не малък завод с модерна техника, правен по някаква програма. Всичко е въпрос на себестойност. Не му правя реклама, просто споделям, че има и на такава цена.

Автор
    Регистриран
    17.11.2010
    Цитат Първоначално публикувано от hari
    Цецо,няма значение кой съм,ако кажа кой съм ще започнат едни прикаски че си
    правя реклама и т.н. ,не че ме бърка но ще се отвори друга тема в темата.
    Имаш право.И да вей и да вали ич на ... да не тий.

Автор
    Регистриран
    05.09.2012
    Пчеларски район
    Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов
    ........................... Човека има голям цех, то не знам дали е и цех, а не малък завод с модерна техника, правен по някаква програма. Всичко е въпрос на себестойност. Не му правя реклама, просто споделям, че има и на такава цена.
    Какъв е проблема да му "направиш реклама". Нали за това сме в този форум, да споделяме добро или лошо. Иначе ставаме като националните медии - Има една голяма лоша фирма, производител на еди какво си, но няма да я кажем...... И като настане една паника сред хората. Така се вреди на всички, и потребители и производители. Така че, нека да говорим/пишем без недомлъвки. Винаги ще има доволни и недоволни, но когата имаш инфо., сам ще отсееш полезното.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Драгошинов
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов
    ........................... Човека има голям цех, то не знам дали е и цех, а не малък завод с модерна техника, правен по някаква програма. Всичко е въпрос на себестойност. Не му правя реклама, просто споделям, че има и на такава цена.
    Какъв е проблема да му "направиш реклама". Нали за това сме в този форум, да споделяме добро или лошо. Иначе ставаме като националните медии - Има една голяма лоша фирма, производител на еди какво си, но няма да я кажем...... И като настане една паника сред хората. Така се вреди на всички, и потребители и производители. Така че, нека да говорим/пишем без недомлъвки. Винаги ще има доволни и недоволни, но когата имаш инфо., сам ще отсееш полезното.
    Ами не му правя реклама, защото не знам дали кошерите ще издържат с годините. Знам само изработката и ориентировъчна цена. А и току виж някой ме изкара рекламно лице. :D
    Но това http://palisandar.com/index.html е сайта на фирмата и всеки може да се свърже с тях и да разговаря.

Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •