Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 138

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Какви колички, какви пет лева --геги ви трябват и овце, а не пчели. Нищо няма да вдигате, само ще се подпирате.
    ...
    И от мен наздраве!
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Тази година си купих подобна количка и тя се оказа незаменим помощник!

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Какви колички, какви пет лева --геги ви трябват и овце, а не пчели. Нищо няма да вдигате, само ще се подпирате.

Тази количка ще върви ли на електронната платформа.
    "Мъдър" човек си ти!!!!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    На мен ми я пратиха на следващия ден, имал съм късмет да случа готова. Още след първата проба я понесох към работилницата. Сега върши работа, но ми отне седмица време и още толкова пари да си я направя по мой вкус.
    С това не искам да кажа, че съм недоволен, напротив. За толкова пари - толкова, друго не съм и очаквал. Ако не бях я купил, сега нямаше да имам помощник.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Ето хубавата и евтина количка http://moipchelki.ru/zhelezyaki/apil...chertezhi.html ,ама пак Украйна.Ще има ли кой да я внесе ?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Имам познат поръчал такава количка, чака я цели 8 месеца и накрая я взел недоизкусорена, чудеше се на кой да я пробута, за да си върне парите. Единия косур беше, че нямаше стоп механизъм, вдигаш и няма с какво да закачиш дръжката на въжето.
    ... чудеше се на кой да я пробута ...
    Браво !
    Да я върне на производителя !

Наблюдател
    Регистриран
    18.12.2016
    Пчеларски район
    Монтана
    Това е количката, която ползвам от 2013 г. - http://www.kaptarlift.hu/ Е, тогава я купих за 500 евро с доставката от Унгария. Нищо в сравнение с немския вариант Apilift, който тогава се предлагаше за над 2000 евро. Мислех си и за Ломското изпълнение на нашите български ентусиасти, което щеше да ми излезе 3 пъти по-евтино, но аматьорския клип в YouTube с който представяха изделието си ме накара да се откажа. Вероятно и нивото на изделието е било същото като нивото на презентацията. Не съжалявам, че дадох тия 5-6 тенекии мед за тая количка. Когато трябва да прехвърляш 200 кошера и можеш да го правиш сам без да те боли кръста - струва си.

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    Аз пък си купих Ломското изпълнение и да ти кажа много съм доволен от съотношението цена- качество. Да, не е барната като твоята но върши същата работа. Нивото на презентацията на хората от Лом не отговаря на качеството на предлаганата количка, а иначе е този тип колички са безценен помощник в пчеларството особено ако работиш сам на пчелина!

Наблюдател
    Регистриран
    30.01.2015
    Николай Христов-nikberk
    телефонен номер за връзка може ли

[/QUOTE]

Потребител
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Русе
    Здравейте, колеги! Имам въпрос към тези които ползват пчеларска количка. Налага ли се някога колелата на количката да се слагат отвътре близо едно до друго? Какво е предимството в случая? Повечето клипове които съм гледал колелата винаги са в широката позиция.

Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •