Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 51 до 60 от общо 111

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ооо с удоволствие ще дойда на такава среща!
    Лично за мен, последната седмица на септември или края на октомври са по-добри варианти, тъй като между тях ме чака доста работа на пчелина. Нали знаете кумини разни, да се поочисти около сандъците, дасе повдигне там където има нужда, а втората или третата събота и неделя и окончателното зазимяване.

Така че предлагам - последната седмица на септември или последната на октомври.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Чудих се чудих се къде да си задам въпроса, пе рекох тука да се изокам.

Преди седмица открих, че бутилката с оцетна киселина се е превърнала в един ... голяяяям кристал...
    Та въпросът ми е: мога ли да я "разредя" или "втечня" с вода? Да не стане БУМ! Химията никога не ми е била любима наука...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.06.2014
    Пчеларски район
    Русе
    А на каква тема ще бъде лекцията?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Щом ще е Димо Димов, най-велоятно ще е нещо свързано с био-пчеларството.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Преди години по сбирките събирахме по 1 лв.за лектори.Интересно ми е сега събирате ли или парите им ,идват по някаква програма.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Преди години по сбирките събирахме по 1 лв.за лектори.Интересно ми е сега събирате ли или парите им ,идват по някаква програма.
    Организатора е председател на пчеларско дружество, ливитиращо около орбитата на ММ, и доколкото ми разказаха познати присъствали на предишната подобна лекция(през януари), усилено агитирал присъстващите да се запишат да членуват в дружеството му, съответно и да си платят 10 лева годишен членски внос. Специално тази лекция утре и следващата(след няколко седмици) на която май лектор ще е доц. Първан Първанов, са организирани и със съдействието на НССЗ(Национална Служба за Съвети в Земеделието), които осигуряват безвъзмезното ползване на залата.
    Иначе, аз на един от организаторите му казах в прав текст, че е най-нормалното нещо да събира по 2-3 лева от присъстващите, които не са членове на дружеството му, имайки в предвид че плаща хонорари, транспортни разходи, командировъчни и други разходи свързани с лекторите. Такса за присъстващите няма да има за тези две лекции, бил обещал, че ще са безплатни, но за мен идеята е да се набират нови членове за дружеството му.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    При нас е 5 лв. за всеки които не е член на дружеството и също се набират членове но в това по принцип няма нищо лошо дори мисля че е от взаимен интерес на пчеларите да са обединени в сдружения разбира се с условието че това сдружение има дейност а не само да се води на хартия и да събира членски внос...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.06.2014
    Пчеларски район
    Русе
    Жълтата акация вече е цъфнала. Утре и снимка ще покажа Бялата може да я почакаме още 2 седмици.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    На тези жеги,няма да чака много.Ще мятам магазините тази седмица.

Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •