Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 100
    Напуснал
    Регистриран
    26.10.2012
    Как успя да ги закрепиш тези дрелки,работил сам с такава и съм много доволен.Но,не съм я използвал за разпробиване,на 2-3 степен се мъчеше като е ползвах за шлифоване-зачистване на едни ножове за дърводелкса фреза,че бяха доста ръждясали,но на 5-6 степен дига голяма врява,ще ти прасне главата китайчето.Отдолу не ги ли позиционираш с нещо да не висят във въздуха.Все пак ще има вибрации,или....?Станока на шейна ли е?Ще те помоля когато имаш време,сили и желание да направиш един кратък клип как работи че се чудя и аз за 5 райдера.

Цитат Първоначално публикувано от Боян Бумбалов
    Как успя да ги закрепиш тези дрелки,работил сам с такава и съм много доволен.Но,не съм я използвал за разпробиване,на 2-3 степен се мъчеше като е ползвах за шлифоване-зачистване на едни ножове за дърводелкса фреза,че бяха доста ръждясали,но на 5-6 степен дига голяма врява,ще ти прасне главата китайчето.Отдолу не ги ли позиционираш с нещо да не висят във въздуха.Все пак ще има вибрации,или....?Станока на шейна ли е?Ще те помоля когато имаш време,сили и желание да направиш един кратък клип как работи че се чудя и аз за 5 райдера.
    Колега , грешката е моя моля за извинение , пропуснал съм да отбележа , че това чудо не е мое , а съм намерил снимка в нета и просто съм я постнал за да видите какво точно се опитва да обясни Димитър Бонев в по предните постове.
    Аз реално на този етап нямам нужда от такова чудо , понеже имам малко кошери и съответно са ми необходими малък брой рамки.
    Поздрави!
    Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
    Алберт Айнщайн.

Машинката е на един колега с който се запознах във Фейса. Ето клипа. http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater
    Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper

Или поне доста прилича на същата .
    Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Да последния клип е много показателен, за това какви са възможностите на такава една установка. Моята е нещо почти едентично на тази.

Мен ме притеснява лично , дали тези китайски райдерчета не загряват за норматив?
    Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
    Алберт Айнщайн.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Не. Аз като почна спирам когато ми бръмне главата, че бая вой надават.

Напуснал
    Регистриран
    26.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев
    Не. Аз като почна спирам когато ми бръмне главата, че бая вой надават.
    Шлимофони wink;

Автор
    Регистриран
    01.01.2011
    Пчеларски район
    с.Средец и гр.Стара Загора
    На машинките Райдер ел. двигателите са последното нещо което има вероятност да се развали, но за сметка на това са доста шумни. При мен, от опитите които съм си правил все нещо друго се разваля.
    Галин Койчев www.dogo-hunting.alle.bg

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Не, че се заяждам, ама моята машинка с "О-пръстените" не отстъпва по производителност на 4 или 5 райдера...даже е 4 пъти по-безшумна wink; . Имаше леко забавяне в началото с двигател от гайковерт, ама при новия от ABS няма мърдане. Двигателя е 4 четков и дори с клещи не може да се спре !

...тааа, мисълта ми беше за Райдерите и другите "направи сам" простотиики.
    4 или 5 райдера по 60 кинта са си пари и за малко пчелно стопанство не са оправдан разход, а едно, пак самоделно устройство, възлизащо на 20-30 лв разход, може да задоволи и малките пчелини!

....иначе не е чак толко важно, кой с кво дупчи......важното е да върши работа и да е доволен собственика....щото тука забелезвам много хора харесват и пускат тва и онова видяно из мрежата, ама не си го правят.....сигурно чакат някой да им подари :D

Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •