Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 45 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 443
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Кой е виновен за тази селекция

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Предполагам всички са съгласни, че КРАЖБАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и никой не трябва да краде от никого. Ако тука някой започен да ме оборва, ще падна под масата.

Ха сега да си помислим мързела престъпление ли е или не? Ами аз в момента мързелувам, но го правя това у дома пред компютъра на чашка с ракия и мезе. Значи мързела не е престъпление.

Мързелът на работното място обаче е престъпление, защото е с ранг на КРАЖБА ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ. Няма значение дали работодател е държавата или частно лице. Не вършиш никаква работа, но си прибираш парите за измързелуваното време. Тоест ОТКРАДНАЛ СИ ПАРИ, които не ги заслужаваш. От тази гледна точка половината хора в страната са престъпници, а една част от тях дори са НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ, защото се ГОРДЕЯТ СЪС СВОЕТО ДЕЯНИЕ.

Ха сега как ще оборите тази моя логика? Какво морално право ще изнамерите за мързела и как ще оправдаете престъпниците, които мързелуват на работното си място?

ПС: Нищо лично към никого. Говоря само по принцип и ви казвам истини, за които не сте се замисляли.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Кой е виновен за тази селекция
    Кой ?
    Аз , ти , той и всички други .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Матеев, имаш голям опит с лоши работници, аз мога да напиша роман за лоши работодатели и няма да ти стигне времето за мързел за да го прочетеш.Нямаш ли поглед върху твои партньори, всички ли са като теб.Писах, че ти си изключение, но изчезна в коша.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Има и друга гледна точка-нека ви попитам г-н Матеев,според вас накъде върви човечеството? Докато сме устремени към звездите и правим технически прогрес, какво става с чистата питейна вода и въздух? а множеството болести, наркомания и алкохолизъм?
    Дали тези хора не мързелуват защото се противят подсъзнателно на цялото безсмислие на сегашната система, която си е робска откъдето и да я погледнеш .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Кой ?
    Аз , ти , той и всички други .
    Делта за да има селекция трябва да го има в гените а промените в гените не става от днес за утре.
    А 2 милиона в чужбина нямат ли го този ген.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Делта за да има селекция трябва да го има в гените а промените в гените не става от днес за утре.
    А 2 милиона в чужбина нямат ли го този ген.
    Не ме вкарвай в ГНС .
    В чужбина са около 700 хил. А , другите къде са ?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Матеев, аз прочетох статистиката за загубите ти тази година, но не видях какъв компенсаторен механизъм използваш за да ги покриеш ! Тъй де, щом това ти е печалбата за годината и са ти я разпиляли вече, май по-добре си пийвай от ракийката и мързелувай, ама без нерви !

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Има и нещо друго, когато човек има мотивация и желание може да приключи с поставена задача и за двойно по-кратко време, но когато ги няма може да се мотае цял ден и пак да не свърши работа. Там е ролята на добрия работодател, да създаде мотивация и желание в работниците си. Морков ли, тояга ли, най-добря начин е да го накара да почуства че работи все едно фирмата е негова, ама колко са такива Иначе редовната практика е че когато работодателя види че работника се справя с нещо за определено време го натоварва с още задължения. Затова и всеки се скатава и се мотае.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Не ме вкарвай в ГНС .
    В чужбина са около 700 хил. А , другите къде са ?
    Имаш право трагично е особено в Северозапада а и се видоизменя материала който остава.

Страница 6 от 45 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •