Хихихи има ли в нея гагаузка кръв, като я гледам и 10 търтея ще и са малко , и каде снася, че тя не се спря.
Хихихи има ли в нея гагаузка кръв, като я гледам и 10 търтея ще и са малко , и каде снася, че тя не се спря.
Подаръка получен и придаден успешно на двете отводки. Отличен резултат 2 от 2. Благодаря и ще пиша как се справят.
При мене също всичко е наред за сега! След няколко дни пак ще я проверя,като ходя да въртя мед!
Благодаря за подаръка 2 майки, получих ги в идеално състояние от еконт,направени са отводките вече,клипче ще кача събота когато отида на пчелина дано всичко мине идеално и да ги приемат))
Дамяне тя като Юсеин Болт))) мургавелка дълъг черен бедър и много бяга
))айде и така да снася няма и насмогнеш
)))
Благодаря за подаръка, получих 2 майки и са предадени в отводките - не съм проверявал дали са приети
Моля колегите от Силистра, ако има някой възможност да предупреди Милен Иванов, че утре ще си получи майката по Еконт. Телефона му е изключен и не мога да се свържа с него.
п.п. ако може някой направо да отива да я взима от негово име, че накрая ще ми я върнат.
Този пост е редактиран от tarty; 09.07.2016 в 16:59.
Всичко е наред със двете майки придадени са успешно)) вчера бях на пчелина сложих им и основа да градят,първите отводки които си правя самичък и са успешни.Ще изчакам да пронесе и ще снимам пилото
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))