При мен няма такова нещо. Дали все пак проблема не е в интернет доставчика.
При мен няма такова нещо. Дали все пак проблема не е в интернет доставчика.
Колеги,проверяваме сървъра за проблеми,но ще отнеме време.Според мен,не е от доставчика,вече от различни места на страната го има този проблем.Малко търпение.
Как се проверява сървъра с гаечен ключ ли? Такива проблеми създава хостинга ако не е плащан или наближава да се плаща. Едни от признаците са че всеки път трябва да се вписваш въпреки че никнейм и парола са ти запаметени от браузера. Другия признак е пясъчния часовник дето вика колегата мисли,мисли, мисли. Мое мнение.
И при мен го има проблема.
ми то поза нема от мене колега юри гони ме!съжалявам че те подведох ,все таки яе дойдете до вашше мнение и ще се сегите за мене -ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ СТЕ ДЕСИДЕНТИ -ЖАЛКОТО Е ЧЕ НЕКОЙ ТРЕВА ДА ГОРИ -ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТЕ Да говорите-помня мненипта на почти всички от вас -да сте живи и здрави ......аре банкай колега знам че имаш присъствие на кратунчо у форумо ..това е толкова недостойно-правете си квото решите колеги.........знам че не е здравословно да се спори с мод -просто ми изтрийте регистрасиятаПървоначално публикувано от yuri
По лично желание на Цеко Сифоня,беше изтрит.Първоначално публикувано от Цеко Сифоня
Присъединявам се към този призив - защо да има гонене?
И колегата К.Ж. , и колегата Цеко Сифоня са ( бяха ) активни.
Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз
И аз се присъединявам към апела,но трябва и да има наказания нещо като във футбола-жълти картони или червени и след изтичане на седмица две или месец пак да бъдат допускани.И без туй земляка стана "търтовка" и добре ще му се отрази малко "почивка" за да влезе в кондиция.Първоначално публикувано от христо
Присъединявам се към апела на колегата valyo да бъдат възстановени правата на потребитела Коста Желев ( ANIBAL, НОВОБРАНЕЦ, Demetra....) във форума. Спомням си, че ТОЙ имаше съответен ник за всяка отворена тема. Въпреки това неподражаемия МУ стил подсказваше кой е автора на множество становища по фундаментални въпроси в пчеларската наука. Компетентните МУ мнения и споделянето с всички на дейностите по добрите МУ пчеларски практики и съвсем не малкото иновации по отношение на пчеларски инвентар, майкопроизводство, добив на екзотичен пчелен мед, селекция.....не могат да бъдат забравени. Те бяха от изключителна полза не само на начинаещи, но и на колеги занимаващи се професионално с пчеларство. Имайки предвид, че администрира и собствен пчеларски чат, смятам че присъствието МУ сред нас ще вдигне нивото на форума и ще бъде база да се включат още голям брой потребители. Това означава само едно - ВИСОК РЕЙТИНГ.
В контекста на горното предлагам освен възстановяване на правата МУ във форума, колегата Коста Желев да бъде назначен и за МОДЕРАТОР, имайки предвид безценния МУ опит не само на пчелар с висока квалификация, но и като утвърден администратор на елитен пчеларски чат!
Товаренето идва от прогнозата за времето, много бавно се отварят бянерите, ще ги премахна и ще се оправи, а относно Коста Желев няма против да му дадем втори шанс, но все пак трябва да има някакви правила във този форум, ще обсъдим с екипа и ще ви информираме за взетото решение.
http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари
http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))