Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 61 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 602
    При мен няма такова нещо. Дали все пак проблема не е в интернет доставчика.

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Колеги,проверяваме сървъра за проблеми,но ще отнеме време.Според мен,не е от доставчика,вече от различни места на страната го има този проблем.Малко търпение.

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Как се проверява сървъра с гаечен ключ ли? Такива проблеми създава хостинга ако не е плащан или наближава да се плаща. Едни от признаците са че всеки път трябва да се вписваш въпреки че никнейм и парола са ти запаметени от браузера. Другия признак е пясъчния часовник дето вика колегата мисли,мисли, мисли. Мое мнение.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    И при мен го има проблема.

Цеко Сифоня
    Guest
    Цитат Първоначално публикувано от yuri
    Цеко, след този твой пост, определено си промених мнението за теб и то не в положителна посока. За какви глупости говориш? Можеш ли, да цитираш поне един мой пост или ЛС в подкрепа на думите си? Може би имаш предвид темата ти за оплакване от Динко, която заключих? Я ми кажи в целия форум дали има друга тема която някой да ползва за лична трибуна? Питаш какво сме направили ние (визирам модераторите и админите) за пчеларството? Я кажи ти какво направи за пчеларството? Може би си плати данъците или пък създаде някакъв нормативен документ (наредба или закон) за развитието на пчеларството? Какво направи Цеко? Не знам дали причината е в хапчетата или ракията, както ти казваш, но освен лакардии по форумите, не съм разбрал за нещо съществено свършено от теб лично. Ако греша поправи ме.
    ми то поза нема от мене колега юри гони ме!съжалявам че те подведох ,все таки яе дойдете до вашше мнение и ще се сегите за мене -ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ СТЕ ДЕСИДЕНТИ -ЖАЛКОТО Е ЧЕ НЕКОЙ ТРЕВА ДА ГОРИ -ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТЕ Да говорите-помня мненипта на почти всички от вас -да сте живи и здрави ......аре банкай колега знам че имаш присъствие на кратунчо у форумо ..това е толкова недостойно-правете си квото решите колеги.........знам че не е здравословно да се спори с мод -просто ми изтрийте регистрасията

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Сифоня
    ми то поза нема от мене колега юри гони ме!-ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ СТЕ ДЕСИДЕНТИ ......аре банкай колега ....знам че не е здравословно да се спори с мод -просто ми изтрийте регистрасията
    По лично желание на Цеко Сифоня,беше изтрит.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Присъединявам се към този призив - защо да има гонене?
    И колегата К.Ж. , и колегата Цеко Сифоня са ( бяха ) активни.
    Постоянно ме преследват умни мисли...но аз съм по-бърз

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от христо
    Присъединявам се към този призив - защо да има гонене?
    И колегата К.Ж. , и колегата Цеко Сифоня са ( бяха ) активни.
    И аз се присъединявам към апела,но трябва и да има наказания нещо като във футбола-жълти картони или червени и след изтичане на седмица две или месец пак да бъдат допускани.И без туй земляка стана "търтовка" и добре ще му се отрази малко "почивка" за да влезе в кондиция.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Присъединявам се към апела на колегата valyo да бъдат възстановени правата на потребитела Коста Желев ( ANIBAL, НОВОБРАНЕЦ, Demetra....) във форума. Спомням си, че ТОЙ имаше съответен ник за всяка отворена тема. Въпреки това неподражаемия МУ стил подсказваше кой е автора на множество становища по фундаментални въпроси в пчеларската наука. Компетентните МУ мнения и споделянето с всички на дейностите по добрите МУ пчеларски практики и съвсем не малкото иновации по отношение на пчеларски инвентар, майкопроизводство, добив на екзотичен пчелен мед, селекция.....не могат да бъдат забравени. Те бяха от изключителна полза не само на начинаещи, но и на колеги занимаващи се професионално с пчеларство. Имайки предвид, че администрира и собствен пчеларски чат, смятам че присъствието МУ сред нас ще вдигне нивото на форума и ще бъде база да се включат още голям брой потребители. Това означава само едно - ВИСОК РЕЙТИНГ.
    В контекста на горното предлагам освен възстановяване на правата МУ във форума, колегата Коста Желев да бъде назначен и за МОДЕРАТОР, имайки предвид безценния МУ опит не само на пчелар с висока квалификация, но и като утвърден администратор на елитен пчеларски чат!

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Пчеларски район
    Ловеч
    Товаренето идва от прогнозата за времето, много бавно се отварят бянерите, ще ги премахна и ще се оправи, а относно Коста Желев няма против да му дадем втори шанс, но все пак трябва да има някакви правила във този форум, ще обсъдим с екипа и ще ви информираме за взетото решение.
    http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари

http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396

Страница 6 от 61 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •