Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 117
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    61.92 лв. Това е ниския процент без право на болнични

високия процент с право на болнични е 70.32 лв.

Наблюдател
    Регистриран
    10.06.2012

Здравейте

Искам да помоля Lazrov ако може да ми дадеш някакви координати за връзка с теб.Аз искам да участвам по тази програма и виждам,че си доста запознат.Нужна ми е наистина доста информация,тъй като в днешно време никой не ти дава никаква информация.Благодаря ти предварително.Надявам се,че все още четеш този форум

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Добрев е, че искаш да участваш, лошото е, че си позакъснял с няколко години.

Наблюдател
    Регистриран
    10.06.2012
    Е то сега се говори,че пак ще я пускат тази програма.Аз на това се надявам.Видях,че коментарите са от миналата година

Автор
    Регистриран
    18.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от stefi_hs
    Е то сега се говори,че пак ще я пускат тази програма.Аз на това се надявам.Видях,че коментарите са от миналата година
    Тази година имаше такава програма. Догодина все още не се знае дали ще има.

Трябва да имаш първоначално 66 (или 50 беше) кошера и за 3 години да ги направиш 160. 25 000 лв дават като видят 66-те кошера и останалите 25 000 след 3 години като видят 160 кошера. Ако не се справиш- връщаш парите.

Не трябва да си на трудов договор за повече от 4 часов работен ден никъде през тези 3 години.
    "Въображението е по- важно от знанието"- Алберт Айнщайн.

Наблюдател
    Регистриран
    10.06.2012
    Благодаря за информацията.Аз прочетох наредбата за тази програма "Млад фермер". Запозната съм с повечето неща,но има някои тънкости,които ме интересуват Кога тази година я е имало програмата??? Аз разбрах, че до края на тази година ще я пускат....

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Надали.

Наблюдател
    Регистриран
    10.06.2012
    Ти още интересуваш ли е от програмата?Защо мислиш,че няма да я пуснат?

Автор
    Регистриран
    18.03.2012
    Цитат Първоначално публикувано от stefi_hs
    Ти още интересуваш ли е от програмата?Защо мислиш,че няма да я пуснат?
    До края на май трябваше да се подават документи, но аз тази година започнах с пчелите и нямах нито време нито знания, за да започна със 60 кошера. Аз мисля да кандидатствам догодина при условие, че я пуснат отново. На мен лично един приятел, който се занимава с това ще ми прави документите. Препоръчвам и на теб да ти ги направи някой, който разбира. Ако си около София може да седнеме с моя приятел и той ще ти обясни. Освен това може не само по млад фермер да се кандидатства. Има и други опции.
    "Въображението е по- важно от знанието"- Алберт Айнщайн.

Наблюдател
    Регистриран
    10.06.2012
    Mind_Control благодаря ти за предложението.Аз съм от Хасково,но не ми е проблем да дойда до София да се видим и да поговорим.Ще ми бъде приятно да се запозная с други пчелари и да имам връзки.А относно документите... аз точно май месец започнах да се интересувам и ми казаха, че или Юни месец или към есента щели да я пускат програмата,а тези които са си подготвили документите за края на май са прецакани,защото за да кандидатстваш трябва да не си бил регистриран като ЗП.Надявам се,че ще я пуснат тази година.. ако ли не .. ще чакаме следващия транж. А ако ти имаш път към Хасково,може да се видим

Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •