Колега Радо ,стана ми интересно -с моят съвет към колегите ли не си съгласен или с цитата от мнението на колегата?
"Доволно" си отговори на въпроса... Обединява три ДБ в един или поне от трите прави/подсилва един отглеждач, а за търтиете каза, че използва не строителни рамки, ами основи с търтиеви килийки(той Котларски беше писал във вестничето си преди около година за тия основи, от Полша били).
Не ти, ама приберно бай Иван като вари два казана ракия на година се хвали тука, ама да си чул/прочел някой който вари по 10+, че и то от спирт примеро, а не от плодове или джибри...?!?
Продава незаконо отводки, продава(дори и изнася) незаконо пчелни майки, използва амитраз(не съм особенно запознат с този препарат, но не обърнахте ли внимание, че спомена - "днеска го има в пробите, след два-три месеца се е разпаднал", и го няма, че то някой някъде беше писал подобно нещо за едни други забранени вещества, и за причината защо някой си продавали меда напролет...) за третиран на пчелните си семейства - ами явно има човека какво да "крие"...
Да ,да -ясно.Какво да правя- черноглед съм си.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))