Не разбрах само, защо да не си плаща за "удоволствието"?
Не разбрах само, защо да не си плаща за "удоволствието"?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
ми глей са...питай собствениците на форума, че тва с плащането нема да е толко печалба, колкото разправии с данъчните институции....таа, накратко, нека секи си пише.....па за секи влак си има пътници......
"Aз" е непоправим шегаджияПървоначално публикувано от аз
![]()
В раздел Производители и търговци на пчеларски инвентар има тема в която пише следното:
Вече всички обяви от производителите и търговците на пчеларски инвентар и мед ще бъдат платени.
Ако искате да си пуснете обявата първо се свържете с мен на лични съобщения за да се уточним.
При всяко публикуване на такава обява без мое разрешение ще бъде изтривана, а при повторно публикуване ще последва банване на потребителя.
Понеже известно време бях зает и не съм видял тези обяви от търговци и производители и за това не съм ги изтрил, но сега ще се заема с това.
http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари
http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396
а така....ред, дисциплина и с големия ботуш газене и натискане на главата доле ниско wink;
...интересно , дали в специализиран форум на търговци така ще се постъпва с продавачите ?!?!?!?
.....ретката ми мисъл е, че не е това начина, ма де се вика, у тоа форум сме на гости, кво ни турат, тва че ручаме....
...чета сички теми за обединения, съюзи и прочие дивотии, ма като глеам, реално секи си дръпа чръгата накъде него си....от оня другия форум ме изгония, щото защитих колега за изказано мнение, което , макар и правилно, беше в разрез с водената политика от собственика!
....тука съм като производител...мижав некъв си, ама все пак пчелар, тааа дразнещо е поведението на търговците, ама все пак си мислим, че би трябвало да работим с тех, вместо да ги отблъскваме и обиждаме!!!
...съгласете се, че ако при изкупуване на мед ви свалят 0,20 лв./кг. заради членуване във форума, а търговеца е платил някаква сума за обявата и си я удържа, на никой няма да му изнесе!!!
....тааа, да си кажа баш кво ме мъчи: Що некой да плаща за нещо, което не е реклама ?!?!?!?
....мене примерно ме дразнат рекламните дивотии на форумната платформа, всеки втори пост да е рекламен и да ми фали сваляне на кила или уголемяване на пениса....ма % не искам за рекламен тормоз.....
....не одобрявам похватите на търговците за момента, но и не одобрявам подхода към тях, пак за момента.....някой трябва да направи първата крачка и да постъпи като разумен човек, досега си мислех, че пчеларите са такива, ма след последните дни, разбрах, че пчеларите в България са съвсем малко.....в по-голямата си част са останали медари.......
....както и да е , квото и да решите : успех в продажбите !!!!
Първоначално публикувано от vankata
май е редно това отдвна да сте го уредили господин Администратор.....-нека си плащат за гаврата ...господата..но да попитам как е въпроса с колегите ако решат да пуснат обява за продажба на кошери и мед ...все пак нека да има преференции за участниците във форума ,вие виждате всичко и можете да прецените?
мене примерно ме дразнат рекламните дивотии на форумната платформа, всеки втори пост да е рекламен и да ми фали сваляне на кила или уголемяване на пениса....ма % не искам за рекламен тормоз..... mi що не го пишеш директно колега???Все ми се иска да стане форум -ама като хората...да бъде полезен за всички и да се чувстваме приятели,,за съжаление това не може да стане ,жалко е че гледам отстрани .и все така нещата ще бъдат същите ..![]()
Подкрепям!Форумът не е търг и който се чувства търговец трябва да се държи като такъв и да си плаща.Форумът е място за взаимопомощ , разговори и коментари на хора обединани от пчеларствотоПчеларството като хоби, професия и най-вече обич към пчелите.Вече всички обяви от производителите и търговците на пчеларски инвентар и мед ще бъдат платени.
Не случайно в Евангелието пише "Иисус изгони търговците от храма".Вярвам ,че е така.Търговците да си знаят мястото.
Колко от Вас пчелари продават на борсата меда си?
Колкото до свободата на словото ,то тя свършва там където започнат обидите и личните нападки към опонента.
Та колега "АЗ",къде ми е погрешно разсъждението?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Според мен,всеки който използва форума трябва да си плаща!Ако е някъква минимална сума,няма да има разделения на търговци,пчелари и т.н.
Предлагам да се направи с sms примерно още при регистрацията и готово.Всички ползваме форума все пак и никой не е длъжен да плаща за всички.
1000 пчелари - 1000 технологии
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))