Виждам че ми се спряга името отново. Не ми е спаднал ентусиазма нито съм се отказал. Работата в обществена полза къща не храни. Тя е по желание и по възможност. В момента се изчерпа възможността, защото сезона започна, а аз съм истински пчелар с реални семейства и с реална работа по тях. Ако искате ме разбирайте, ако искате не. Не ми пука особено, най вече за шепата вечни мрънкачи.
Успешен сезон.
Тей,тей аз да си свърша първо мойта,а за вас....А уж надеждата ни беше във вас.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Аз пък подкрепям Рости и съм му благодарен, че се хвърли и опитва да направи нещо. Иначе на приказки всичко знаем и можем, а като дойде време за действия няма кворум. Вече ако излезе, че и тея са маскари ще критикувам тихичко, защото какво съм направил - нищо, само чаткам на клавиатурата.
Медец
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Много добре те разбираме. Някъде напред вече съм казвал, че, както обикновено, хора или организации с пари ще решават въпросите на бранша, защото това изисква време и ресурси, които обикновения пчелар не притежава. Но ти прави чест, че поне опитваш, останалите и това не правим. Поне ни дръж в течение на това, което може да се изнася публично от работата на групата по въпроса, че да си сверяваме посоката на вятъра.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))