Добре че си имам плавници шнорхел и гумена лодка да отида до супера поне тези два дена)))
Добре че си имам плавници шнорхел и гумена лодка да отида до супера поне тези два дена)))
Днес с един дядо стар пчелар се заговорихме имал три кошера, но вече и тях неможе да обслужва та вика едно момче идва и гледа кошерите и каза за 100 лв да ги вземе. И дядото готов за 100 лв. с меда до му ги даде.Да кошерите стари ама са на магазин и наоколо 400-500 метра има цъфнал кориандър! Викам му дядо за по малко от 180 лв да не си му ги дал!!! Ето така се печели на чужд гръб! Има и 3 рамкова центрофуга нераждавейка гледах я казах му долу горе колко да я продаде. Има стари празни кошери, магазини и инвентар.Дано не ги продаде за без пари горкияПонеже отидох до тях та му е смених една крушка изгоряла няма кой да му я смени. Ех ех съдба.
Мъка, мъкаааа! Това ли е пчеларската съдба? Ами тогава, защо с всеки изминал ден ставаме все повече? Чудо в страната на чудесата! Само Алиса я няма! Но това е защото си беше купила фалшива диплома. Наздраве колеги!
![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Земляк наистина ,че си добър бърборко.Винаги си подготвен по всякаква тема .В някой от постовите бях ти обещала ,че ще отида да ти взема обещаният армаган ,но тогава се размина .Утре заминавам за Тревненският Балкан-"Калина Палас" Ако имаш нещо обещано от там ,този път ще ти го донеса .Мисли бързо .Не е на шега .
Глухарчета искам. Екологично пречистени, че ме наболява дробчето. За сърцето надали нещо ще се намери. А за душата хич. Тя така си жали ежедневно, като гледа как се затрива нашата мила татковина!!!!!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Глухарчетата отдавна прецъфтяха .Измисли някой друга лековита билка за сърце и за далак и аз М.............К
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))