Доцент върви умислен по коридора на едно висше училище.
Среща го колега:
- Що си така умислен?
- Жената ме изгони от вкъщи.
- Защо?
- Снощи след като я изчук*х, казах:
- "Дай си студентската книжка!"
Вижте колегите, работят по пижама, а ние тука като космонавти
Този колега трябва да се крие като открият ловния сезон
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Е то има един, дето работи по бански ама и пуши доста.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Руснак се подиграва на украинец във Фейсбук:
- И като скачахте толкова много на Майдана, какво толкова постигнахте?!
- Какво ли? Доларът стана 70 рубли, един барел нефт стана 40 долара, а Русия беше изгонена от Г8. Да продължаваме ли да скачаме?!
Ърнест Хемингуей
Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 16.11.2015 в 23:23.
Ърнест Хемингуей
Младо семейство искало да си купи автомобил.За жалост паричките недостигали.Решили да поискат назаем от съседката,вдовица.Речено,сторено чука мъжа на вратата и споделя за нуждата.Вдовицата съгласна,но с условие.Заем ще даде,но и той да влезе в положение,толкова време без мъж .......Прибрал се мъжа у дома и споделя с жената.Тя не,не и не.....Легнали си,но не заспиват.По някое време жената казва:какво пък -давай,парите ни трябват.Заранта мъжът чука на вратата на вдовицата.Тя го поканила и излезла за момент.Връща се хванала една пчела.Давай инструмента и притиснала пчелата към него.Започнал мъжът да работи с инструмента и по някое време чува:няма,няма ,няма!!Какво няма попитал?Няма да ги връщате мълвяла вдовицата.Свършил той и весел отива у дома и всичко разказва на жена си.Доволни си лягат,но тя отново не заспива и по някое време.......Мъжо ставай,искам и аз.Става момчето намира пчела,хапе го по инструмента и започва....... и пак,но този път жена му:няма,няма,няма!!!Няма да купуваме кола,кошери ще купим...........
Класа на Иванчо. Учителката решава да демонстрира вредата от алкохола. Прави демонстрация - в една колба налива вода, а в друга - ракия и пуска вътре по един червей. Този във водата продължава да живее, а оня в ракията умира. Пита учениците:
- Какъв извод си направихте?
Иванчо вдига ръка. Учителката го вдига да обясни.
Иванчо:
- Госпожо, който пие няма глисти!
Учителката решава, че опита е неподходящ и прави друг. Налива в една кофа вода, а в друга - ракия. Води една крава, тя само помирисва ракията и пие от кофата с вода.
И пак пита:
- Какъв извод си направихте?
Иванчо пак вдига ръка. Учителката го вдига да обясни.
- Госпожо, говедото си е говедо!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Един колега решил да става студент.Като го приели му казали каквото и да прави на петия етаж, в стая 501 в общежитието да не ходи.Хубаво ама тоя нашия бил нахакан и отишъл.Почукал, а отвътре излязъл огромен негър с надървено достойнство.Оппа опитал да се измъкне сконфузено студентчето-стана грешка! А,а,а,а изревал черньото-на пети етаж грешки няма, има само п...и!
Един все се чудил, защо белите жени харесват толкова много негри?Имал познат и го питал.Онзи му обяснил-ами първо имаме много големи.И второ като го вкарваме не бързаме като вас белите момчета ами го вкарваме полееекааа.Като разбрал къде е номера решил да пробва на жена си.И като дошъл момента започнал бааавноооо,полееека ама неговата не издържала и му се сопнала-ще ма оправяш ли или ще ми се правиш на негър?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Една африканска приказка за всички, които надценяват своята роля в света и политиката.
Вървяла една мравка с товара си в джунглата. По едно време земята под нея заподскачала и тя разпиляла товара си. Ядосана се огледала и видяла наближаващ по пътеката слон. Развикала му се . Слонът забавил крачка и пльоснал отгоре и“ едно огромно АКО. След няколко часа борба в тъмнина и смрад мравката се измъкнала. Затърсила слона в джунглата за да си отмъсти. Намерила го да се чеше на една кокосова палма.
-Падна ли ми сега!-Полазила го по крака и го захапала с всичка сила.
Не щеш ли в тоя момент от клатещото се дърво се откъснал един орех и ударил слона по главата.
От изненада слонът леко приклекнал.
Ау-у! Колко съм страшна когато ме ядосат! - казала самодоволно мравката.
-Ако го захапя още веднъж и току виж се гътнал!- изпъчила се смърдящата мравка.
Всички асоциации с действителни ситуации и личности са за ваша сметка.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))