Ейййй! Пишете нещо бре! Голяма скука.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Имам един проблем! От есента на 2015г. се опитвам да вкисна 20л. ябълково вино и неще та неще да вкисне.......
Ааааа,спокоен съм.Още не съм изпил предната доза ябълков оцет...
Абе Тянка, забравих вчера да пиша, голям секс на пчелина в 15,30 часа, то не останаха търтей вече, тия майки ги попиляха. Опитах се да снимам с таблета, но не мога да ги хвана в кадър, за да видят тома неверни, че майките се оплождат и на пчелина.
http://www.rakiyata.com/forum/viewto...e294b&start=15 Тук има писано по въпроса ( ако целта ти е ябълков оцет ) , аз слагам в късна есен 10 л кофа с ябълково вино до радиатора и си става на оцет без проблем - ако имаш винен оцетник става да прехвърлиш оцетна гъба от него . Не знам обаче колко силно ти е виното - аз ги минавам през XXL Bosh ( цяла ябълка нормален размер ) сокоизтисквачка ябълките и добавям захар до 18-20 градуса . От 3 г само доливам в оцетника каквото не мога да изпия .
Венци наистина поизтървах меда.Сипал съм поне 2л оцет от предната реколта...От 2 седмици го вадя на слънце...И не ще и не ще....
Ако съда е отворен слънцето ще изпари излишния алкохол и като падне на 6 гр. ще вкисне, може да му помогнеш като от време на време му пускаш компресорче от аквариум да барбуника за да вкара кислород.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))