Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 56 от 74 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 551 до 560 от общо 6775

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Одеве ми псна на топло и прегледах подмора на слабаците,за сега се държат-по двйсетина пчели,на 25ти ще получат питка-по график.

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Аз пак вчера размразих едното ми семейство,включително и майката(снимах снимки,но не знам как да ги кача)

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Днес ги ``затоплих``.Операция в която се съмнявам за ефект,оставих и 20сем.така както са си-без никакви затоплящи материали,по-натам ще си кажа има ли разлика

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    Днес ги ``затоплих``.Операция в която се съмнявам за ефект,оставих и 20сем.така както са си-без никакви затоплящи материали,по-натам ще си кажа има ли разлика
    Този опит съм го правил. При мен "затоплените" се развиват по слабо, само дето набутах пари за фибран да ми пречи сега в склада.
    Този пост е редактиран от Nik_m; 29.01.2017 в 22:35.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Този опит съм го правил. При мен и "затоплените" се развиват по слабо само дето набутах пари за фибран да ми пречи сега в склада.
    Ник,първа зима ни е...Тепърва ще ми се изясняват нещата.По пътя на логиката не бих го направил,но все пак опита си е опит...По някога се вслушвам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    Ник,първа зима ни е...Тепърва ще ми се изясняват нещата.По пътя на логиката не бих го направил,но все пак опита си е опит...По някога се вслушвам.
    И аз съм така, докато не го видя на практика не вярвам, колкото и логично да е.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Чакаме облитане...?Подядох козите с една баля слама,дано ми простят някога...

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    И днес вали и не са се показали,ако до понеделник не се облетят ще звъня на Марешки

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Вчера сложих първите питки за сезона от по килограм. Аз съм любител и живея далече от пчелите. Имам въпрос, кога да отида да сложа следващите? След седмица или две седмици? Мислих да махна мишепредпазителите, но някакво животно е ровило под двата полистиролни кошера. Не знам какво е то и отложих махането на мишепредпазителите за до следващите питки. Бях направил табла от депрон, която да поставям в улеите на дъното с цел контрол на акара и затваряне на вентилацията на дъното. На втората снимка се виждат парчета от таблата.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG_20170204_100838_269.jpg‎   IMG_20170204_100507_860.jpg‎  

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    Вчера бях при кошерите обл.Велико Търново от два дена времето е страхотно,кълбото са го пръснали облитат яко и сложих питки нападнаха моментално,засега нямам нито една загуба семействата са силни и здрави засега,дано на всички колеги е така и сезона да започне с пълна сила

Страница 56 от 74 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •