Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 544 от 683 ПърваПърва ... 44444494534542543544545546554594644 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 5,431 до 5,440 от общо 6828
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    С това непозитивно мислене не знам как си гледаш пчелите./Шегувам се Атанасов/
    Не се шегувай, остави хаотичните ( позитивни ) съвети и отскочи до Виноградец.
    пп. и аз се шегувам, но така онлайн няма да стане. Иска се помощ на място.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То тук има хора във форума близо до там може и да помогнат.С повече опит и знания от мен.

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2017
    Пчеларски район
    Виноградец, общ. Септември, обл. Пазарджис
    Благодаря ви, jdrumev,
    внесохте някаква яснота за най-належащите стъпки, дано зимата е мека и пчелите да оцелеят. Може пък и да ми хареса да се грижа за тях.

zampo, говорих с двамина, като им предложих не да ми помогнат, ами направо да дойдат да ги извадят и да си ги вземат. Казаха, че не можели сега - напролет. Ама то до напролет е много време... я пчелите, я пчеларят... както казват други хора за камилите и камиларя.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Тия са пчелари с тия съвети или не знаят как да постъпят с тях.На пролет и аз бих ги взел. Една грижа по малко ще имам през зимата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    То тук има хора във форума близо до там може и да помогнат.С повече опит и знания от мен.
    Пиши им, и да не вземат да пропуснат Цераната , че този рояк -много съмнителен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пиши им, и да не вземат да пропуснат Цераната , че този рояк -много съмнителен.

Защо дърпаш дявола за опашката сега?Може и към твоите кошери да е тръгнал такъв съмнителен рой.Не така малко по позитивно мисли.

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2017
    Пчеларски район
    Атанасов,
    видях какво е това. Провокирате ли, или е често срещана болест?
    Май вярно ако някой иска, е по-добре да дойде и да ги вземе.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Направо я застреляхте жената с тези съвети. Най - вече, най - големия майстор сред нас - колегата Друмев.

Г-жо, намерете един що годе пчелар, за да не ви "нахапят" пчелите Вас и му кажете да пробие една дупка или две - както прецени колегата отгоре на бурето. Поставете една питка, дори две там, завийте ги с найлон отгоре и малко стари дрехи. Ако е силничко роячето, то напролет ще си имате един хубав кошер. Вие, ако решите да си ги гледате изчаквате някъде към април и ако още се движат пчели и вкарват прашец, извикайте пак пчеларя да ви ги прехвърли в кошер и следете форума ни. Аз лично съм винаги в него, ако не ме блъсне самолет. Съветите - безплатно и от сърце.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    За един рояк да се егмисва цяло буре мисля, че не е рентабилно.Забравихте третирането да споделите.Може би след като направите дупка с ОК чрез накапване ще е./Шегувам се г-н супер модернизатор/.
    П.П. Толкова ми са знанията с толкова мога да помогна.

Наблюдател
    Регистриран
    26.10.2017
    Пчеларски район
    Направо я застреляхте жената с тези съвети. Най - вече, най - големия майстор сред нас - колегата Друмев.

Г-жо, намерете един що годе пчелар, за да не ви нахапят пчелите Вас и му кажете да пробие една дупка или две - както прецени колегата отгоре на бурето. Поставете една питка, дори две там, завийте ги с найлон отгоре и малко стари дрехи. Ако е силничко роячето, то напролет ще си имате един хубав кошер. Вие, ако решите да си ги гледате изчаквате някъде към април и ако още се движат пчели и вкарват прашец, извикайте пак пчеларя да ви ги прехвърли в кошер и следете форума ни. Аз лично съм винаги в него, ако не ме блъсне самолет. Съветите - безплатно и от сърце.
    Благодаря ви! Сега трябва да изляза, но надвечер ще прочета и другите съвети, ако има такива. Ще помислим със съпруга ми, но при всички случаи ще гледаме да ги опазим. И разбира се, ще разчитам на опита ви тук.

Хубав ден!

Страница 544 от 683 ПърваПърва ... 44444494534542543544545546554594644 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •