Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 54 от 87 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 531 до 540 от общо 861
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    http://www.mediapool.bg/radan-kanev-...ews255294.html
    Това е политик в БЪЛГАРИЯ.Като Гледам и кандидат президентите Господ да ни е на помощ.
    Репликата се отнася за този...........член на политическата класа все пак! https://www.youtube.com/watch?v=9drMeacci2M
    https://www.youtube.com/watch?v=xUfK1YCIE0E и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://uchiteli.bg/news/romskite-uc...razovanie/2153
    Е няма такава държава!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Е няма такава държава!
    Е как да няма, има България се казва! Ще си отглеждаме мангали за вот!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Момчета, не сте такива хора! Ако влезете в някой коптор, три на четири метра, и видите вътре да спят двадесет от тях? Е, като се правим, че ги няма и ги иронизираме, по- добре ли е? На мен,ми беше излязла веднъж една пъпка, на седящо място....Правих се, че я няма, ама тя не минаваше...Дерматолога ми помогна, и с малко грижи, се излекувах! А стипендии, се дават и на талантливи деца. Вижте Бербатов....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Момчета, не сте такива хора! Ако влезете в някой коптор, три на четири метра, и видите вътре да спят двадесет от тях? Е, като се правим, че ги няма и ги иронизираме, по- добре ли е? На мен,ми беше излязла веднъж една пъпка, на седящо място....Правих се, че я няма, ама тя не минаваше...Дерматолога ми помогна, и с малко грижи, се излекувах! А стипендии, се дават и на талантливи деца. Вижте Бербатов....
    Тянко, ти колко деца имаш, защото аз имам две, исках да имам пет но преценихме с жена ми, че можем да отгледаме само две. А мангала има 10 защото може да си позволи да ги гледа, като в кочина! Едно време, всички учихме и работихме заедно българи, турци, цигани всеки се трудеше за прехраната на семейството. Сега аз работя за да осигурявам 10 мангала, дето ги мързи да работят и само крадат , пият и правят деца. Как можеха преди да работят а сега защо ги мързи ?
    Защото политиката е такава , подложени сме на геноцид. Както е написал един французин, дето ни е сърбал попарата "Там на изток живее един див варварски, народ който трябва да бъде унищожен"
    Защо го е написал , защото Българинът винаги е бил беден, гол , сиромах но, когато трябва да защити домъ си той е ставал див, зъл и луд в очите на враговете си. Защо ли , защото 500 години му се ебавала майката от диабекирски шизофреници пред лицето на цялата европейска ентелегенция и никой, никой не си е мръднал пръста !

И тъй Танко ние сме цирея на европейския гъз , а мангалите са техния доктор!

Сега, чакам да видя преразпределението на емигрантите в европа. Всички грамотни и работещи да заповядат а тези дето не стават, към цирея за лекуване. Знаеш ли, колко празни казарми стоят за заселване?Казах!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Е няма такава държава!
    Друмев , не ме дърпай за езика .
    Тази година в моят клас 50% са .......... .
    Още в понеделник на съвещанието казах - пръста си няма да мръдна и да попълвам по 5 листа документация на ученик от ........... произход . Исках да има и за българчета , но уви фондация ,,Отворено общество,, дава само на .......... .
    Стипендията е целогодишна в левова равностойност на 30 евро .
    Все пак , ще има избори във времето .

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Важен принцип в политиката!

Никога не обещавай възможното. Всеки може да
    направи възможното. Трябва да обещаваш невъзможното...... А пък
    ако се провалиш, е, добре, нали то си беше невъзможно, но опитах !

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Гледахте ли тая сутрин по новините Миглена Кратунева, какви простотий изговори за степендиите на циглетата, та ме накара да псувам още от 7 часа сутринта?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Тези стипендии ги изчислявам на по-малко от половин милион. На 5 милиона българи се падат по 10ст. годишно.

Ако в България нямаше цигани, дали нешата щяха да са по-различни?
    Ако нямаше корупция и мафиотски схеми, може би наистина щеше да е различно.

Страница 54 от 87 ПърваПърва ... 444525354555664 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •