Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 53 от 82 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 521 до 530 от общо 819
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Ъъъъ кво сега. Силви след някоя година ще започне да дава съвети за найлон и хранилки. Така ли излиза. Това ли съветваш колежката.
    П.П. Много и помогна, шъ знайш.
    Не, а да се замисли, че не всеки път, човека даващ акъл знае повече от нея, защото както е писал Йорданов, всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Не, а да се замисли, че не всеки път, човека даващ акъл знае повече от нея, защото както е писал Йорданов, всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
    Това пък сега как ще помогне на надстроените далаци на колежката. Трябваше да добавиш-да ги затисне с една по-голяма хранилка.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Това пък сега как ще помогне на надстроените далаци на колежката. Трябваше да добавиш-да ги затисне с една по-голяма хранилка.
    Прочети 514 пост, последното изречение. Това за мен е най правилното което трябва да направи, но за мене, не за нея.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Прочети 514 пост, последното изречение. Това за мен е най правилното което трябва да направи, но за мене, не за нея.
    А ти прочете ли какво е написала колежката.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    А ти прочете ли какво е написала колежката.
    Прочетох, но явно от написаното разбираме две различни неща, а отговорите може да са много.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Прочетох, но явно от написаното разбираме две различни неща, а отговорите може да са много.
    Какво може да разбереш от- Надставката е с изградени далаци пълни с мед и пчелите си правят кълбо в надставката. Ти как го разбираш това докато пътуваш за Павликени.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Това да не е шосе. Дупка до дупка и пълниш с асвалт. Пардон с твърда храна.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Точно така, подпушваш пчелите да слязат на долу и пълниш дупките с питка докато изравниш горния край на надставката, а от горе найлон. Пчелите сами са си преместили кълбото към по топлото и са се подготвили за зимата. Тестото само ще им бъде от полза ако има вкаран нектар от грозде. Какво толкова те е страх от далаците не знам?

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Точно така, подпушваш пчелите да слязат на долу и пълниш дупките с питка докато изравниш горния край на надставката, а от горе найлон. Пчелите сами са си преместили кълбото към по топлото и са се подготвили за зимата. Тестото само ще им бъде от полза ако има вкаран нектар от грозде. Какво толкова те е страх от далаците не знам?
    Пак си в грешка- не ме е страх от далаците. Първо тая надставка нема място там сега. Второ-и питки сега не мисля че имат място в кошера-на 10-ти октомври. Ха хаааа ще е голямо шоу колежката да запълни дупките между далаците с питки.... Ше си траем до пролетта да видим кво ще стане.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Пак си в грешка- не ме е страх от далаците. Първо тая надставка нема място там сега. Второ-и питки сега не мисля че имат място в кошера-на 10-ти октомври. Ха хаааа ще е голямо шоу колежката да запълни дупките между далаците с питки.... Ше си траем до пролетта да видим кво ще стане.
    Това за теб може да е шоу, но има пчелари практикуващи го от години и не са с по 30 кошера.

Страница 53 от 82 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •