И аз до преди 2г си мислех,джанка,дори съм го показвал в др форум,ноооо,ако не се лъжа,в Балчик,го видях,горе-дплу същото,в края на ноември и не пишеше слива,джанка,трънка...Наоко о има джанки,но не цъфтят сега.
Определено не е трънка....
Този пост е редактиран от Angel Yosifov; 23.01.2023 в 20:55.
Е, трънкосливка. Де да знам, гледайки през телефона, без лупи на такова ми мяза. При мен е пълно с трънки и пчелите ги посещават с голяма охота.
Това е много високо и пак е някаква слива. А трънката не е ли онова със кръглите, дребни, синкави сливки!?!? Става не по - високо от 80 см. и е много гъсто, а това гледам е с дълги филизи.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Това е много високо и пак е някаква слива. А трънката не е ли онова със кръглите, дребни, синкави сливки!?!? Става не по - високо от 80 см. и е много гъсто, а това гледам е с дълги филизи.
Да, плодът е такъв, но на височина става по-високо и по принцип е по-разклонено.
И аз до преди 2г си мислех,джанка,дори съм го показвал в др форум,ноооо,ако не се лъжа,в Балчик,го видях,горе-дплу същото,в края на ноември и не пишеше слива,джанка,трънка...Наоко о има джанки,но не цъфтят сега.
Определено не е трънка....
Не си ли му виждал плодът? Аз на снимката виждам трънка... Два "модела" са. Нискостъблена и по-висока и рехава. Нормално(поне при мен) цъфти 15 дни след джанката. Ама, май ще трябва да свикваме полека-лека, с такива аномалии....