Благодаря колеги.
Благодаря колеги.
Моята е 4 рамковахордиална,искам да я направя радиална,но се притеснявам,че растоянието между долната ленва на рамката и оста на центофугата са на много малко разтояние 5-6 см.Ще стане ли нещо според вас,или хич да не си играя?
Няма колега .При по-малко от 15 см. от оста на барабана ще остава мед по питите.
дайте някакъв адрес на магазин на СТОХИ
това ли е най–добрият вариант цена–качество?
Колега, ето ти телефон на фирмата 0898 482 200 / 0888 881 197 ,тя се намира в с.Житен на 7-8 км.от Костинброд.Стоките им са качествени и евтини ,аз си купих 12 р. центрофуга която ми работи без проблем вече 3 години и ваната за разпечатване ми е от тях и от нея съм доволен , сега съм решил и разпечатваща машина да си взема от там.
Благодаря ти колега за инфото.ще звънна да поразпитам
Моето мнение съвпада с това на Александров, но не исках да го споделя първи. Наистина всеки има критерий, но трябва да се има предвид, че това е оборудване, което не се сменява всяка година. И предвид на това, че колегата Лазров е споделял нееднократно, че желанието му е да се развива съм озадачен още повече....Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
Колеги за тези цени които са на половината на останалите фирми центрофугите са много добри дори не се различава от тази на лега,а и аз винаги предпочитам бъгарските производители.
На Касамаков- наи ниско качество
Стохи- посредствени, ... но колкото плащаш толкова и получаваш.
Имам 12ка на Стохи- не е това което очаквах ще я сменя при първа вазможност.
сега ме е яд че недадох повече пари за нещо по добро.
Колега Танаси кажи какво и нехаресваш, че аз като гледам нямат особена разлика с останалите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))