качи скала и за двата, даже ще е добре да се сравнят с сила на семейството, пило, междурамия и добиви за всеки месец.Все пак мисля че е добре когато човек казва А да може да каже и Б
качи скала и за двата, даже ще е добре да се сравнят с сила на семейството, пило, междурамия и добиви за всеки месец.Все пак мисля че е добре когато човек казва А да може да каже и Б
Ти още малко и ще ми поискаш да ти добия меда и да ти го изям.
аааа не напротив, просто питам горе доло какво да очаквам от такъв кошер.Аз с обикновения класически, морално остарял и евтин дадан блат 12 рамков, не хвана ли 2 магазина от акацията и 2 от липата + 1 добра отводка, броя годината за слаба.Та затова питам тези гъзарски кошери, какво да очаквам от тях, все пак когато се дават пари трябва да се очаква някаква рентабилност
А не с кошерите произведени от мен такива добиви неможеш да постигнеш.Затова моето мнение е да си взимаш от тези 12 рамкови
с два магазина и рамки по 80 лв.
Успех.
Владо, не се излагай....сандъка не носи мед....
....човека ако ще и от тиково дърво да ти ги направи...не угледаш ли добре бръмбарите вътре, не чекай мед wink;
...то май е същото и при ората...закво им е на некои лъскава фасада, след като нема нищо вътре :D
е именно де, аз какво казвам в цели 2 страници от темата?Човека прави проучване на цените и веднага му се качнаха производителите....Ако искат админите да направят една тема само за производителите, ако не просто нека оставят форума отворен и всеки да си прави каквото ще тук.Сигурното са 2 неща, първо има качествени кошери за 80 лева и второ 99 процента от хората в форума няма да си купят кошер от производителите в този форум.КОЙТО ИМА БРАДА, ИМА И ГРЕБЕН ДА Я РЕШИ.Оня колега Хари казва че това били кошери за напреднали пчелари, и какво излиза аз селянина, ако махна старите сандъци и си взема от неговите кошери, от един селски пчелар ставам напреднал така ли?Много глупости започнаха да се пишат тук напоследък.Дръжте си кошерчетата, и обикновените дърводелци с простите кошери и те хляб ядът.Първоначално публикувано от аз
Здравейте колеги,всичко зависи от райна в който пчеларстваш,има райони в които ако си забравиш капака отворен ще ти го напълнят с мед,има и такива
в които ако напълниш два магазина трябва да се радваш,в този случай вече
ти трябва добър,качествен инвентар със спазени размери.
Владо, много се палиш....а живота се живее по-простичко wink;
ората пишат, питащия си преценява !!!
...и що да си фъргаш кошерите ?!?!? ...щом вадиш мед начи са добри wink;
бе не моам да ви разберем спора....а и нещем wink;
....секи си е прав за него си а клиента да му мисли.....
Първоначално публикувано от аз
това ме кефи, крада го за подпис в ФБ дано нямаш против, събирам разни мисли и това ми хареса
Владо,извинявай ако съм те засегнал с нещо,но нали спорим по темата и всеки защитава своята позиция,аз мисля че колегата ware най добре уточни нещата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))