Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 20 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 41 до 50 от общо 200
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Позорно. Някъде тук споменах, че тези 'мирни' протести се яздят удобно, но нека мир да има.... За няколко дни ни видяха тъпотията отвсякъде. Първо ни разнесоха с цирка "тиквата и каскета", сега и това. Нали се сещате, че не случайно на протеста е попаднало такова количество боя! Кои имат интерес от това? Възрожденците под наем, какво правят там? И оня... Сидеров II. Малко по-начетен, но същия ултрас. Срам ме, та ме боли, че преди години гласувах за този фанатик.
    Нещо не съм в час ама втората снимка не е ли в различен времеви период и от различни персони изразяващи гражданската си позиция поне според някои институции, че ако е така то тогава това е двоен стандарт стига да няма провокатори в армията на светлината.

П.П.Румба къде ги видя тия ултраси

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Когато маймуните се скарат помежду си те започват да се хапят ,удрят , скубят .Някой по развити индивиди дори хвърлят камъни по останалите. Ако има кутии с боя около тях дали ще се заливат с нея. Интересно ми е до какво ниво на развитие са достигнали?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Когато маймуните се скарат помежду си те започват да се хапят ,удрят , скубят .Някой по развити индивиди дори хвърлят камъни по останалите. Ако има кутии с боя около тях дали ще се заливат с нея. Интересно ми е до какво ниво на развитие са достигнали?
    ЕФЕКТЪТ НА СТОТНАТА МАЙМУНА

https://obuch.info/novoto-lechitelsk...e.html?page=19

П.П.Ако не си я чел я прочети и ще разбереш що като пуснеш медийте искаш да си прережеш вените

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Снощи бях при „Св. Александър Невски“ снимах и една табела, че ми бе трудно да я разчета, че съм недоскив
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	viber_изображение_2023-05-22_13-53-34-468.jpg
Прегледи:      28
Размер:	144.1 KB
ID:	12103

Та днес се разрових какво пише /та плочите били две не една аз гледах тая на български а в дясно била на руски вижда се от снимката / на който му е интересно и не ги е чел и не му се ходи до храма :
    https://registersofia.bg/index.php?v...ments&formdata[id]=888&Itemid=140

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Това говори много лошо за България. Жалко.

Прикачен файл 12101
    https://www.facebook.com/vazrazhdane...2545751445129/

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    . За няколко дни ни видяха тъпотията отвсякъде.
    И продължават с тъпотиите... и скоро няма да спрат докатооооо..... народа...

Потребител
    Регистриран
    31.03.2023
    Някъде тук споменах, че тези 'мирни' протести се яздят удобно...
    Тези мирни протести са толкова мирни, колкото и протестите срещу герб, бяха срещу герб - фалш и пародия. То са намериха хора паметника в Хирошима оскверниха, камоли да имат задръжки във местна среда. Заради подобни изпълнения и Стоичков се разплака в ефир, обяснявайки, че България не е расистка държава и ние не сме расистка нация. Така, че по- скоро, пак ни гледат тъпотията.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от morning Виж публикацията
    Тези мирни протести са толкова мирни, колкото и протестите срещу герб, бяха срещу герб - фалш и пародия. То са намериха хора паметника в Хирошима оскверниха, камоли да имат задръжки във местна среда. Заради подобни изпълнения и Стоичков се разплака в ефир, обяснявайки, че България не е расистка държава и ние не сме расистка нация. Така, че по- скоро, пак ни гледат тъпотията.
    Индиректно ни наричаш тъпаци използваш множествено число ма едва ли се слагаш там като дори в никнейма използваш латиница, че явно кирилицата не е на необходимото еволюционно стъпало та в тоя ред на мисли малко ми мяза на чуждопоклонничество

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Това говори много лошо за България. Жалко.

Прикачен файл 12101

Прикачен файл 12102
    Проф. Нако Стефанов: Участниците в Похода за мир не хвърлят бои по сгради! Други бяха!

https://www.youtube.com/watch?v=nVb4GSmvR_A

Автор
    Регистриран
    31.03.2023
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Индиректно ни наричаш тъпаци използваш множествено число ма едва ли се слагаш там като дори в никнейма използваш латиница, че явно кирилицата не е на необходимото еволюционно стъпало та в тоя ред на мисли малко ми мяза на чуждопоклонничество
    Не искам да адвокатствам на никого, но мнението Ви мяза на заяждане.
    Кой има право да замеря Премиера на Република България със снежни топки, на националния п-к 3-ти март? И къде е това "нато"? https://www.youtube.com/watch?v=w0Af2Hjlpz4
    Ми то не само е тъпо, ами е и просташко, и циркаджийско!

Не разбирам защо Русия нахлу в Украйна, а Вие обвинявате САЩ за това.
    Да, обвинявайте когото искате, но не оправдавайте Путин! Отговорността е негова!
    Украйна искала ядрено оръжие. Те и Китай и Северна Корея го искаха, че даже го имат. И какво...?
    Кой трябва да носи отговорност за "Алеята на ангелите"?

Страница 5 от 20 ПърваПърва ... 3456715 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •