Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 41 до 50 от общо 73

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    "...като предварително се подготви с много проучвания и литература после с необходимото оборудване ..."

Ето това трябва да направиш за начало...Иначе, това което си изписал отгоре показва, че трябва от тук да започнеш. Гледали сме един и същ филм, но...това което сме видели е различно.
    Успех!

Наблюдател
    Регистриран
    18.07.2013

Red face

Благодаря за подкрепата,
    Може ли да посочиш по конкретно - различното, което аз съм пропуснал. Понеже гледах подобни кошери в руски клипове и един турски имаше малки различия в самите кошери. Пак ще ги прегледам, но може би по-добре ще е да ме насочиш и ти. Не, че са ми амбиция този тип кошери, но все пак колкото повече, толкова повече.
    Благодаря предварително.

Наблюдател
    Регистриран
    28.09.2010
    На снимките показвам кощери от фибран-самоделки по време на слънчогледа. postimg.org/image/hahjx83qd/28adbe48/ и http://postimg.org/image/hahjx83qd/28adbe48/

Наблюдател
    Регистриран
    18.07.2013
    Може ли повече информация да дадеш колко сезона изкара семейството, поддръжката на кошера, как се чувства семейството в този кошер... Презимувал ли е вече. То иначе не е интересно. Фибран, Стиродур или друг полистирен сглобки стават ама.... То кошер може да се сглоби от пластмаса, корк, отпадъчна хартия, фазер, кашони и др. Никой не изказва впечатление как се е доказала термо-самоделката в региона му

Кошери от стиродур

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCF0259.jpg
Прегледи:      664
Размер:	7.4 KB
ID:	354Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCF0337.jpg
Прегледи:      656
Размер:	5.6 KB
ID:	355Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCF0338.jpg
Прегледи:      661
Размер:	6.7 KB
ID:	356Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCF0340.jpg
Прегледи:      655
Размер:	6.8 KB
ID:	357Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSCF0342.jpg
Прегледи:      660
Размер:	4.7 KB
ID:	358Ето ти приятелю кошери от стиродур. Вече 5 година ги имам и съм много доволен.Ако искаш нещо да ти обяснявам-на твое разположение съм.

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    С дискусија за тези кошери с*м се сретнал в СПОС, форума на с*рбските пчелари. Те ги употребјават много. Гледал с*м доста филмови и клипове с тези и такива слични материјали от които са направени кошери.Аз лично мислја че, може да се има нјакој так*в кошер на пчелина за опит. Може би се так*в кошер показал нјак*де доб*р, ама при нас може би неште.моето мнение нее добро за нјакого, а нјакој и ште го подржи.А с*м за ПРИРОДНО и само природно.С*с савремеността се сами себе уништожаваме......
    здравејте.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    http://www.artekno.fi/eng/Cell-plastic/EPS-material

Това е сайта на завода които произвежда финландските кошери от полистирол -EPS материал. Има технически данни за материалите и информация каква е разликата между полиуретан и EPS материал.

Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •