Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 41 до 50 от общо 83
    Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Град Правец
    Целта е смъртта на акарите, надяваме се че има ефект, без да се ограничаваме само с този метод, използвахме и строителна рамка, както и много други по-безвредни практики, като например люти чушки в първия сироп пролетта, през целия сезон бабини зъби и кръвен здравец, както и етерични масла в питките, третирахме през август и края на октомври с BEEVITAL HIVE CLEAN.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Silvia Виж публикацията
    Целта е смъртта на акарите, надяваме се че има ефект, без да се ограничаваме само с този метод, използвахме и строителна рамка, както и много други по-безвредни практики, като например люти чушки в първия сироп пролетта, през целия сезон бабини зъби и кръвен здравец, както и етерични масла в питките, третирахме през август и края на октомври с BEEVITAL HIVE CLEAN.
    При използване на бийвитал ,останалото да не е как се казва-плацебо за пациента.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    При използване на бийвитал ,останалото да не е как се казва-плацебо за пациента.
    Образец на спам.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Образец на спам.
    Можеш само да завиждаш на модераторите.Спам не спам , няма нужда новобранците да прилагат всички рецепти на света -опс на форума.Като ги чета ,ако взема да ги пробвам ,няма да ми стигне още един живот.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    като стана въпрос за хрян!...ако напролет ги третираме със зелева чорба, аналогично на третирането на дръвчетата...по 5-6 милилитра на междурамие....пък и ако е леко вкиснала - да не кажа другата народна думичка - няма и кьорав арак да оцелее!!
    Тя, зелевата чорба има най-много пробиотици, но трябва да се внимава със солта или да използвате калиева сол вместо натриева. Също не трябва да се използва преди зимния период, защото изгаря мазнините в тялото. Зелевата чорба може да се използва в пролетното стимолиране на семействата или в зимните питки ако имаме ранна паша и търсим бързо развитие и нарастване на популацията.

Зелева чорба с хрян и люто чушле ще взриви Вашите семейства.

Моля не използвайте това вкъщи, защото ще оставите без работа отводкажиите, майко производителите и производителите на лекарства и симуланти за пчели.

http://apteka-optima.com/181/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8/728/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D 1%86%D0%B8-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%B0/

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Можеш само да завиждаш на модераторите.Спам не спам , няма нужда новобранците да прилагат всички рецепти на света -опс на форума.Като ги чета ,ако взема да ги пробвам ,няма да ми стигне още един живот.
    Това , че някой не е "напляскал" няколко хиляди поста не значи, че е "новобранец". Просто не може да му дойде ред да се каже думата. Ако не те мързеше да мислиш , би видял напълно смислено и аргументирано мнение на колега. И то заслужава внимание и уважение . За твоето "изпълнение" за съжаление не мога да кажа същото.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Това , че някой не е "напляскал" няколко хиляди поста не значи, че е "новобранец". Просто не може да му дойде ред да се каже думата. Ако не те мързеше да мислиш , би видял напълно смислено и аргументирано мнение на колега. И то заслужава внимание и уважение . За твоето "изпълнение" за съжаление не мога да кажа същото.
    Нямам капацитет да разшифровам такъв постинг.Нищо не разбрах -кой -кого пляска ,какво уважение ,какво изпълнение ,какво съжаление.По темата : ако не си обърнал внимание ,колежката използва всичко за което е чула.Сега навярно ще включи в арсенала и -зелева чорба.Разбирам ,че и ти си фен на това.Лошо няма -въпроса ми беше необходимо ли е.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Един продукт, който все още не е добре познат за пчеларите, но може би е една нова надежда при здравеопазването на пчелните семейства. Ето тук може да се прочете повече за него:http://www.pchelarskiforum.eu/article?id=303
    Моля всеки, който е ползвал Bio Apis да сподели ....
    Мисля, че бях пределно ясен и учтив. Реално не ме интересуват разсъждения, а само мнения на колеги, които ИМАТ опит с продукта.
    Благодаря, отново!

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2016
    Поздрави на всички пчелари ,
    След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
    Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
    Исках да споделя нещо тук в тази тема :
    Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
    Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
    Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
    Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
    Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
    Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
    Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
    Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
    Надявам се да съм бил полезен.

п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.
    Този пост е редактиран от gogoll_78; 20.02.2016 в 20:43. Причина: допълнение

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от gogoll_78 Виж публикацията
    Поздрави на всички пчелари ,
    След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
    Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
    Исках да споделя нещо тук в тази тема :
    Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
    Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
    Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
    Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
    Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
    Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
    Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
    Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
    Надявам се да съм бил полезен.

п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.
    Тези колеги имат ли регистрация,и влизат ли тук в този форум.Дали могат да споделят отзиви за използването на тази стимулатор.

Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •